hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 24-06-2019

Laatste nieuws

5 wedstrijden van de O11-1

2017-11-20 08:56:46

Beste supporters,
Hier een verslag na 5 wedstrijden waarin de technische staf (Gerard & Ferdinand) erin geslaagd zijn om een stijgende lijn in te zetten bij O11-1. Zonder dat de mannen nog getraind hebben beginnen er zo langzamerhand vaste patronen uit te rollen. Het team staat onder aanvoering van Gerard, die van achteruit de zaakjes aardig aan het regelen is.


Waar de eerste wedstrijd die onze mannen nog zonder echte keeper aantraden nog werd verloren, heeft dit team ondertussen een keeper gevonden in Bas Geels. Waar de wedstrijden tegen respectievelijk KFC, HOVOCUBO en HV VEERHUIS steeds in de laatste minuut werd verloren, werd er steeds beter gespeeld en was het wachten op de eerste punten.

Die kwamen erop vrijdag 10/11 tegen de meiden van Reiger-boys waar onze mannen al een aantal weken heel dicht dichtbij waren, vielen deze avond de puzzelstukjes prima in elkaar. Dit moest op 13/11 uit tegen HOVOCUBO in sporthal de Kreek een vervolg hebben.

Tijdens de warming-up leek het met de teamgeest wel goed te zitten. Maar meteen na het beginsignaal nam Hovo het heft in handen dat gebruik maakte van de ruimte die wij gaven, maar met scherp schoot Hovo ook niet of de keeper hield ons team op de been.

Na ongeveer 10 minuten luwde de storm van onze tegenstander van vandaag door sterk verdedigen van onze zijde kwamen we ongeschonden door. De eerste beste goede uitval van onze mannen leverde direct een goal op, dit kwam tot stand door goed samenspel. Deze stand konden we voor de rust niet uit bouwen waar we zeker wel de kansen voor hebben gehad, maar ja je moet soms ook wel schieten om een goal te maken.

Waar Gerard, in de rust nog een paar technische aanwijzingen had gegeven kon het power play beginnen. Na de rust heeft onze keeper niet echt meer hoeven optreden mede dankzij het doortastendheid van onze jongens die steeds de angel uit een beginnende aanval van Hovo haalde.

Zo kon de stand gauw worden opgeschroefd naar 0 - 2. Maar na onoplettendheid van de scheidsrechter (de bal was ruim over de zijlijn) liet hij doorspelen wat de aansluitingstreffer betekende. Waarna onze mannen meteen op reageerde met de 3 - 1, dit kwam tot stand uit een corner die de keeper in zijn eigen doel werkte.

Na dit akkefietje begon ook de bank van Hovo zich met het spel te bemoeien, dit deed het team van Gerard niets en profiteerden door de 4 - 1 tegen de touwen te jagen. Hierdoor raakte de tegenstander steeds meer gefrustreerd en maakte wij de 5 - 1. Dit werd ook de verdiende uitslag van deze avond.

De samenstelling van dit sterren team is als volgt:
coach Gerard Blok
spelers Bas, Mats, Finn, Jarno, Julian, Mounir, Trey, Charlie, Teddy en Tijl

Ga zo door jongens!

Sportieve groet,
Marc Groenveld

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 17 mei, 20.30 uur
De Doorbraak, Warmenhuizen

 
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlene 2
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlène 2

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 10 mei, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
FC Marlène 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
3 4

Mededeling

FC Marl√®ne 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl