hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 24-06-2019

Laatste nieuws

FC Marlene-FCK/ De Hommel

2018-10-23 19:03:00

FC Marlène – FCK/ De Hommel

Dames en heren,
br>aanstaande woensdag speelt FC Marlène in het bekertoernooi thuis tegen FCK/ De Hommel. Zaalvoetbalbolwerk FCK/De Hommel degradeerde aan het eind van het seizoen 2016/2017 naar de Eerste Divisie. Daarin verging het de club afgelopen seizoen in eerste instantie dramatisch. Tijdens de winterstop stond FCK/ De Hommel stijf onderaan en een nieuwe degradatie dreigde. Met een aantal versterkingen, waaronder Karim Bali en Najib el Allouchi, werd er na de winterstop een mooie reeks neergezet, wat uiteindelijk resulteerde in een plek in de middenmoot. Deze zomer werd er verder gewerkt aan een nieuw FCK/ De Hommel. Zo werd Adil Zouthane als speler/ trainer aangesteld en daarnaast kwamen Sofian el Adel (’t Knooppunt) en Hicham Aklalouch (asv LEBO) over uit het Amsterdamse.

Clubeigenaar Gerard de Hommel is stellig wat betreft de doelstelling dit seizoen: promotie naar het zaalvoetbalwalhalla, waar de club met haar roemruchte verleden ook thuis hoort. De start is in ieder geval prima, met vijf overwinningen en Ă©Ă©n gelijkspel staat FCK/ De Hommel aan kop van de ranglijst.

FC Marlène leed afgelopen vrijdag haar eerste nederlaag van het seizoen bij Futsal Apeldoorn. Een 3 – 0 achterstand bij rust werd nog opgehaald tot 3 – 2, maar uiteindelijk liep Futsal Apeldoorn uit naar een 8 – 2 overwinning. Gevolg is dat de Sports Performance FC Marlène formatie de koppositie nu moet delen met Futsal Apeldoorn, FC Eindhoven en Hovocubo. De equipe van Anand Jagdewsing heeft echter wel al reeds tegen alle bovengenoemde clubs gespeeld en ook met de nummer vijf asv LEBO zijn de degens al gekruist. FC Marlène staat er dus prima voor in de competitie.

Waar je normaal gesproken je handen dichtknijpt met een loting tegen een Eerste Divisionist in het bekertoernooi, kun je daar met dit FCK/ De Hommel dus niet van spreken. Karim Bali, Najib el Allouchi, Adil Zouthane en Sofian el Adel hebben allen heel veel Eredivisie- en interland ervaring. Ook in de rest van de selectiezit aardig wat Eredivisie verleden. Het zal woensdag dus een zeer spannende strijd worden, waarbij oude tijden tussen FC Marlène en FCK/ De Hommel zomaar eens kunnen herleven.

De aftrap in sporthal de Waardergolf tussen FC Marlène en FCK/ De Hommel is woensdag om 20.30 uur.

BALSPONSOR:

MUIS SOFTWARE

Mede namens het bestuur van FC Marlène wensen wij u veel plezier bij deze wedstrijd. Eerstvolgende wedstrijd op vrijdag 2 november thuis tegen Zeemacht.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 17 mei, 20.30 uur
De Doorbraak, Warmenhuizen

 
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlene 2
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlène 2

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 10 mei, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
FC Marlène 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
3 4

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl