hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 24-06-2019

Laatste nieuws

FC Marl√®ne ‚Äď Zeemacht

2018-10-31 14:43:34

Aanstaande vrijdag speelt FC Marlène haar competitie wedstrijd thuis tegen Zeemacht uit Den Helder.

Zeemacht promoveerde afgelopen seizoen voor de tweede keer in haar historie naar het zaalvoetbalwalhalla. In de play offs vond Zeemacht in de finale eigenlijk haar waterloo tegen zvv Eindhoven, maar doordat ‚Äėt Knooppunt geroyeerd werd, was er toch nog een plek in de Eredivisie beschikbaar voor Zeemacht. De eerste kennismaking met de Eredivisie was overigens van korte duur voor Zeemacht, want het eindigde in het seizoen 2006/2007 net onder de streep, waardoor de Heldenaren al na √©√©n seizoen terug waren in de Eerste Divisie.

Zeemacht begon dit seizoen gelijk goed met een 6 - 3 overwinning op Feyenoord Futsal. Daarna volgden vier nederlagen, waarvan de laatste twee met één goal verschil. De laatste wedstrijd leverde een punt op tegen Tigers Roermond. Met vier punten staat Zeemacht op de negende plaats. En dat is nou precies de plek waar Zeemacht graag wil staan aan het eind van de competitie. Dat zou namelijk betekenen dat Zeemacht zich rechtstreeks heeft gehandhaafd in de Eredivisie.

FC Marlène leed in haar laatste competitie wedstrijd tegen Futsal Apeldoorn de eerste nederlaag van het seizoen. Daar kwam vorige week nog een domper overheen met een nederlaag in het bekertoernooi tegen Eerste Divisionist FCK/ De Hommel. De Sports Performance formatie FC Marlène begon slap aan de wedstrijd en stond binnen de kortste keren met 3 - 0 achter. Voor rust werd nog de 1 - 3 gemaakt door Stefan Dol, maar dichterbij kwam FC Marlène niet. In de tweede helft probeerde de ploeg van Anand Jagdewsing het nog wel, maar de echte overtuiging om de wedstrijd nog om te draaien ontbrak. FCK/ De Hommel bleef uiteindelijk makkelijk overeind en stapte met een 6 - 2 overwinning in de bus terug naar Brabant. We mogen vrijdag dus een getergd FC Marlène verwachten. Het is nog de vraag of Mo Attaibi fit genoeg is om aan de start te verschijnen. Tijdens de interlands met Oranje van afgelopen maandag en dinsdag in Zweden heeft Mo een bovenbeenblessure opgelopen. Oranje won en verloor overigens een keer van Zweden. Met de wedstrijd tegen Zeemacht beginnen de Waarders aan een serie tegen ploegen in het rechter rijtje, nadat het de top vijf van de Eredivisie op dit moment al heeft gehad.

Mede namens het bestuur van FC Marlène wensen wij u veel plezier bij deze wedstrijd.
Eerstvolgende wedstrijd op vrijdag 9 november uit tegen Groene Ster in Vlissingen.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 17 mei, 20.30 uur
De Doorbraak, Warmenhuizen

 
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlene 2
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlène 2

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 10 mei, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
FC Marlène 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
3 4

Mededeling

FC Marl√®ne 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl