hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 24-06-2019

Laatste nieuws

FC Marlene - Tigers Roermond

2018-11-15 11:44:38

Dames en heren, aanstaande vrijdag speelt FC Marlène haar thuiswedstrijd in de competitie tegen Tigers Roermond uit het gelijknamige Roermond.

Tigers Roermond promoveerde twee seizoenen geleden als Amicitia/ Bert Zeegers naar de Eredivisie en was daarin gelijk de verrassing van het afgelopen seizoen. Lange tijd zag het er zelfs naar uit dat Tigers Roermond de play offs zou gaan halen. Echter werden er in de laatste zes wedstrijden maar vier punten behaald, waardoor de Limburgers net het toetje van het seizoen misten.
Bij Tigers Roermond heeft ex-international Abdellah Idlaasri zijn schoenen in de wilgen gehangen en is inmiddels de trainer/ coach van de club geworden. Keeper Bence Meszaros is de opvallendste speler in de selectie met een ruime Eredivisie ervaring. Tigers Roermond staat na acht wedstrijden op de zevende plaats met tien punten en is daarmee een goede middenmotor.

FC Marlène leed afgelopen week in Vlissingen tegen Groene Ster haar tweede nederlaag van het seizoen. De Sports Performance formatie FC Marlène keek met de rust tegen een 2-0 achterstand aan. De tweede helft begon goed met al snel de aansluitingstreffer, maar twee minuten later was het verschil al weer twee goals. Dichterbij kwam FC Marlène deze avond niet en ging uiteindelijk met een 5 – 3 nederlaag huiswaarts.
Hierdoor zakte FC Marlène naar de vierde plaats op de ranglijst met nog vijf punten voorsprong op nummer vijf asv LEBO. Zaak dus voor de Waarders om vrijdag de draad weer op te pakken, om zodoende aansluiting te houden bij de kop van de ranglijst, waar FC Eindhoven de koppositie heeft verworven, maar Futsal Apeldoorn de minste verliespunten heeft.

We kunnen dus uitgaan van een getergd FC Marlène. Dit zal ook nodig zijn om de punten in Heerhugowaard te houden. Vorig seizoen werd het in Heerhugowaard een 6 – 3 overwinning voor de mannen van Anand Jagdewsing, nadat het eerder in het seizoen in Limburg een pak op de broek had gekregen.

Voorafgaand aan FC Marlène – Tigers Roermond speelt Jong FC Marlène haar competitie wedstrijd tegen koploper HV/ Veerhuys. De formatie van Carlo van der Waals staat na zeven wedstrijden op een zevende plaats met negen punten. HV/ Veerhuys, onder leiding van Peter van der Slikke, gaat dit seizoen met Texel ’94 uitmaken wie er kampioen van de Eerste Divisie gaat worden.

BALSPONSOR:
De Vries & Vet Automaten

Mede namens het bestuur van FC Marlène wensen wij u veel plezier bij deze wedstrijd.

Eerstvolgende wedstrijd op vrijdag 23 november thuis tegen White Stones uit Egmond aan Zee.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 17 mei, 20.30 uur
De Doorbraak, Warmenhuizen

 
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlene 2
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlène 2

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 10 mei, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
FC Marlène 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
3 4

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl