hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 24-06-2019

Laatste nieuws

FC Marlene - White Stones

2018-11-21 10:40:34

Dames en heren, aanstaande vrijdag speelt FC Marlène haar thuiswedstrijd in de competitie tegen White Stones uit Egmond aan Zee.

White Stones werd vorig seizoen kampioen van de Eerste Divisie A na een spannend gevecht met Zeemacht. Na jarenlang in de bovenste regionen te verkeren in de Eerste Divisie lukte het de ploeg van Rogier Bunink dan eindelijk om de stap naar de Eredivisie te maken. In de Eredivisie presteert de ploeg tot nu toe zeer wisselvallig. Tegen Zeemacht en Tigers Roermond werden goede thuisoverwinningen behaald en de uitwedstrijd bij zvv Eindhoven leverde een punt op. White Stones leed ook een paar flinke nederlagen en vooral die van afgelopen zaterdag bij de op dat moment rode lantaarndrager Feyenoord/ Futsal. Met maar liefst een 6 – 0 nederlaag keerden de Egmonders huiswaarts. Bij White Stones komen we onder andere ex-FC Marlène speler Geert Bruin tegen.

De doelstelling van White Stones is overigens duidelijk. Handhaving in de Eredivisie en of dat nou rechtstreeks of via de nacompetitie moet gebeuren maakt niet zoveel uit. Wat dat betreft zijn de zeven tot nu toe behaalde punten helemaal niet zo verkeerd. White Stones eindigt de eerste competitie helft na FC Marlène vrijdag met een thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven.

FC Marlène boekte vorige week een simpele 6 – 1 zege op Tigers Roermond. De Waarders speelden een zeer goede eerste tien minuten, waarin gelijk een beslissende 3 – 0 voorsprong werd genomen. Deze stand bleef vervolgens lang op het bord staan en pas in de laatste fase van de wedstrijd liep de Sports Performance formatie FC Marlène uit naar 6 – 1. Het was overigens jammer dat aan de kant van Tigers Roermond Appie Idlaasri als coach aanwezig was en niet als speler, want dat maakte Tigers Roermond toch wel tandeloos.

Door de overwinning passeerde FC Marlène Hovocubo op de ranglijst en staat het inmiddels derde. Het gaat met nummer vijf asv LEBO is zeven punten. Na de derby van vrijdag sluit FC Marlène de eerste competitie helft af met nog een Noord-Hollandse derby, uit bij zvv Volendam.

Voordat de hoofdmacht aftrapt speelt eerst nog Jong FC Marlène haar wedstrijd tegen Scagha ’66. Na de flinke nederlaag van vorige week tegen koploper HV/ Veerhuys hoopt de ploeg van Carlo van der Waals herstel te tonen in deze onvervalste derby.

BALSPONSOR:
Dancing – Partycentrum Marlène

Mede namens het bestuur van FC Marlène wensen wij u veel plezier bij deze wedstrijden.

Eerstvolgende wedstrijd op vrijdag 7 december uit tegen zvv Volendam.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 17 mei, 20.30 uur
De Doorbraak, Warmenhuizen

 
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlene 2
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlène 2

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 10 mei, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
FC Marlène 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
3 4

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl