hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 24-06-2019

Laatste nieuws

FC Marlène C1 – Hovocubo C1

2011-11-01 10:05:20

Het had zo mooi geweest. Maandag de 24e minimaal een gelijkspel tegen WS en dan in onze thuishal als voorwedstrijd tegen de kraker FC Marlène 1 – Hovocubo 1 het kampioenschap binnenhalen. Maar het liep anders in Egmond. WS, een sterk team met veel fysieke kracht was gewoon te sterk voor onze jongens op dat moment. De jongens speelde zeker niet hun beste wedstrijd en dan kan het inderdaad gebeuren dat je tegen een nederlaag oploopt. Ook daar leren we weer van.

Al snel volgde afgelopen vrijdag de volgende wedstrijd die absoluut gewonnen moest worden om het eventuele kampioenschap nog in eigen hand te houden. Ik kan me nog heel goed de heenwedstrijd herinneren en dan met name het zeer spannende slot. In de allerlaatste seconde maakte we toen de winnende treffer maar gemakkelijk ging het toen ook niet.

Dan de wedstrijd. Startopstelling met Melvin in de goal, Joost, Maarten, Luke en Brent. Startend op de bank dus Nassim, Jim, Guus, Thimo en Koen. In de eerste helft een fors overwicht voor onze jongen maar doelpunten bleven lang uit. In de 2e minuut raakte Maarten de paal na een vlotte combinatie met Brent. In de 7e minuut de lat via Luke en in de 11e minuut een schot tegen de kruising van Guus die via Maarten op miraculeuze wijze niet in het doel ging. Vlak voor rust dan toch de bevrijdende openingstreffer voor Marlène: een scrimmage voor het doel van Hovocubo werd uiteindelijk binnengewerkt door Joost. In de tweede helft hetzelfde beeld als in de eerste helft, een Marlène als bovenliggende partij. Nu vielen de doelpunten echter iets makkelijker. In de 2e minuut gaf een afstandsschot van Joost de gewenste marge van 2. De eerste echte kans van Hovocubo kwam pas in de 5e minuut van de tweede helft maar de wederom sterk keepende Melvin voorkwam een tegentreffer. Na de derde treffer uit een directe vrije trap van Joost werd de ongelukkige Nassim even in het strafbankje geplaatst nadat hij waarschijnlijk door de scheidsrechter verwisseld is met Brent die kort daarvoor enkele waarschuwingen had gehad. In dit soort ondertal-situaties moeten de tweedejaars het karwei opknappen met nu als bonus dat via een snelle uitgooi van Melvin Brent de 4-0 als eindstand kon aantekenen. De eerstejaars haken steeds beter aan bij de jongens die vorig jaar al deel uitmaakte van de selectie en dat stemt coach Carlo tot tevredenheid.

Het kampioenschap nu dus nog steeds in eigen hand. Op 11 november spelen de concurrenten tegen elkaar en bij een gelijkspel (eerste wedstrijd 3-3) is het kampioenschap binnen. Bij winst van één van de teams kan de klus geklaard worden tegen ’t Veerhuys op 25 november. Dit zou de slagroom op de taart zijn maar uiteraard niet het allerbelangrijkste: veel belangrijker is dat de jongens beter worden in het spelletje en groeien als zaalvoetballer.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 17 mei, 20.30 uur
De Doorbraak, Warmenhuizen

 
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlene 2
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlène 2

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 10 mei, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
FC Marlène 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
3 4

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl