hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 24-06-2019

Laatste nieuws

Marlene A1 wint ook in de Stap

2011-11-13 17:47:04

Het blijft genieten bij de A1 die nadat de scheidsrechter vorige week niet kwam opdagen de eerste thuiswedstrijd in de Stap in Obdam speelde. Tegenstander was BZV / Bouwbedrijf `t Gilde A1. De wedstrijd begon dit maal al om kwart over zeven en is het goed dat we over een grote selectie beschikken. Aram Hakapov had schoolverplichtingen en Jordy Cretier en Lars Weistra spelen vrijdag beide met het tweede mee en speelde ieder een helft.

Marlene had er duidelijk weer zin in en starten gedreven, het schorten echter in de afwerking. Na 8 minuten viel de eerste goal vanuit een vrije trap die per ongeluk bij de tweede paal belande waar Mendel Aldershof de bal kon binnenwerken 1 – 0. Lars Weistra bewees met twee treffers zijn team een goede dienst en hield mede hierdoor zelf een goed gevoel over aan de helft die hij speelde 3 – 0. Rodney de Bonte ronde fraai af na een goede aanval en een sterk spelende Mendel Aldershof maakte zijn tweede van de avond. 5 – 0 rust.

In de eerste minuut na rust werkte Jordy Cretier met zijn eerste bal contact de bal via lat en paal achter de doelman, dat begon gelijk goed 6 – 0. Marlene werd in balbezit slordig en gaf BZV de kans om tegen te scoren 6 – 1. Het niveau van de eerste helft werd niet meer gehaald, toch ronde Stef Tijsen na een prima actie even zo fraai af en maakte Bilal El Abdouni de achtste van de avond. Dit was tevens de eindstand en zo te horen aan het gelach van de tribune van het thuispubliek hebben zij zich weer prima vermaakt. Gelukkig maar.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 17 mei, 20.30 uur
De Doorbraak, Warmenhuizen

 
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlene 2
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlène 2

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 10 mei, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
FC Marlène 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
3 4

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl