hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 18-04-2019

Laatste nieuws

Zakaria Amrani naar FCM/Dichtbij.nl

2013-06-21 07:20:46

Voor het seizoen 2013/2014 staat aan het roer Anand Jagdewsing. De coach/trainer heeft nagenoeg dezelfde selectie. Er zijn 3 spelers weg gegaan ; Daan Appel en Dennis Selbach ( beide Hovocubo ),Dennis Pals ( Veerhuys ). Nieuwe in de selectie Zakaria Amrani 29-03-91( ex Noordzee ).

Even voorstellen Zakaria Amrani

02-04-2013 Dit seizoen maakt Zakaria Amrani deel uit van het beloftenteam van Willem II. Begonnen bij een amateurvereniging in zijn woonplaats Rotterdam stapte hij op 17-jarige leeftijd over naar FC Utrecht. Om meer kans op speeltijd te krijgen maakte hij de overstap naar Willem II. Komend seizoen hoopt hij zich bij een club in de Jupiler League verder te ontwikkelen.

Zakaria komt uit een gezin met vier zussen en twee broers. Hij is de jongste thuis. En zoals hij zelf aangeeft: ‘Als jongste ben ik wel verwend, kreeg ik de aandacht van de anderen.’ Geboren en getogen in Rotterdam West. Daar heeft hij geleerd geen blad voor de mond te nemen. Dat heeft niets met zijn Marokkaanse afkomst te maken. De omgeving van de grote stad vraagt om assertiviteit. ‘Dat ik mijn hart op de tong draag, komt niet voort uit een zogenaamd haantjes gedrag. Ik ben van nature eigenlijk bescheiden. Dat lijkt misschien niet zo, maar ik ben zeker niet de jongen die met een grote mond alles probeert te bereiken.’ Wel beaamt hij fanatiek te zijn als het om voetballen gaat.

Hij heeft - zoals hij tijdens het interview aangeeft een winnaarsmentaliteit en karakteriseert zichzelf als een trainingsbeest. ‘Ik wil altijd beter worden als voetballer en daar hoort soms ook bij dat je de discussie op het veld niet uit de weg moet gaan. In het begin hadden sommigen in het elftal daar wel moeite mee, maar nu begrijpen ze wel dat het niet gaat om een grote mond. Nee, je moet elkaar kunnen corrigeren. In wezen ben ik bescheiden, zeker buiten het veld. Het is niet mijn bedoeling om als een lastige jongen over te komen. Wel vind ik het belangrijk om voor je mening uit te komen. Als mijn neefjes, met wie ik vaak voetbal, iets niet goed doen corrigeer ik ze en dat doe ik ook zo op het veld bij mijn medespelers of bij anderen binnen de club. Soms lijkt het dan of ik de grote regelaar ben, de persoon die het (weer) beter weet, maar in wezen bedoel ik dat niet zo. Het gaat me er alleen maar om anderen en mezelf beter te maken. Dat is mijn doel. Dus: Mijn hart op de tong? Ja! Een lastige kerel? Nee!

Zakaria Amrani blijft hopen op een voetbaltoekomst. Zijn zaakwaarnemer is druk bezig om te bezien of hij Zakaria bij een club in de Jupiler League kan onderbrengen. Voetballen, voetballen en nog eens voetballen is eigenlijk het motto van de Rotterdammer. ‘Ik ben geen studieman, ik wil voetballen.’ Daar heeft hij alle vertrouwen in. Zijn omgeving steunt hem daar in. Vol trots vertelt hij over Gervais Elstak, die hem al jarenlang op mentaal gebied begeleidt. ‘Ik beschouw hem een beetje als mijn tweede vader.

De toekomst zal leren waar ik volgend jaar speel. In mijn vrije tijd zorg ik er voor dat mijn conditie op peil blijft. Ik ga regelmatig hardlopen en fitnessen als ik niet hoef te trainen. Ik wil die kans grijpen om te slagen in het voetbal. Met mijn familie, mijn vriendin en mijn begeleider Gervais achter me, moet dat gewoon lukken.

Zijn toekomst is o.a bij zaalvoetbalvereniging FCM/Dichtbij.nl en daar zijn wij trots op dat hij voor ons gekozen heeft.

Op de foto Zakaria Amrani in ex FC Utrecht shirt

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 26 april, 19.45 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 VV Brielle
FC Marlène 2 VV Brielle

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 12 april, 21.15 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Leekster Eagles
FC Marlène 2 Leekster Eagles
3 6

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl