Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

KRN Groep nu ook subsponsor bij FC Marlène vrouwen

5 juli 2021 18:06

Met trots presenteren wij KRN Groep, hoofdsponsor van FC Marlène mannen, voor de komende 3 seizoenen ook als (nieuwe) subsponsor van FC Marlène Vrouwen.

Ruud Nolten, eigenaar van KRN Groep en voorzitter van FC Marlène vertelt; “De lat ligt hoog bij de vrouwen en ze doen er alles aan om dat te halen. De indrukwekkende kwaliteit van de vrouwentak heeft mij ongelofelijk enthousiast gemaakt. Hun prestatieve instelling, inzet en gedrevenheid zijn maximaal. Ik ben ervan overtuigd dat daar komend(e) seizoen(en) hele mooie dingen gaan gebeuren en ik ben er dan ook trots op dat ik daaraan een bijdrage kan leveren”

Monique van der Rijst, Hoofdtrainster/coach en hoofd jeugdopleiding van FC Marlène vrouwentak knikt instemmend en vertelt; “Wij zijn bezig iets heel moois en bijzonders neer te zetten in Noord Holland en we kijken inmiddels alweer vol vertrouwen en reikhalzend uit naar komend seizoen. Mede dankzij KRN Groep kan FC Marlène Vrouwen haar unieke project verder ontwikkelen en de daarvoor gewenste faciliteiten nog verder verbeteren en professionaliseren. We zijn KRN Groep daar zeer dankbaar voor.”

Stersponsoren

27 april 2024 22:30
FC Marlène is de belangrijke zesde plaats in de Eredivisie, die mogelijk nog recht geeft aan...
Heren Nieuws Vrouwen
22 april 2024 13:46
FC Marlène heeft de knappe overwinning van afgelopen vrijdag tegen VNS United (2-3) geen goed vervolg...
Heren Nieuws
20 april 2024 23:19
FC Marlène heeft door een dikverdiende zege op de kersverse bekerwinnaar VNS United de felbegeerde zesde...
Heren Nieuws