Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Tom van Veen kiest voor maatschappelijke carrière

3 augustus 2020 08:09

HEERHUGOWAARD – Tijdens de eerste training van FC Marlène, maandagavond in Sprthal Heerhugowaard Zuid, maakte keeper Tom van Veen bekend om niet meer aan het nieuwe seizoen te beginnen. De 20-jarige goalie wil zich volledig focussen op een maatschappelijke carrière.

Van Veen kwam in 2017 naar FC Marlène en keepte als 17-jarige in het O19-team. Na het uiteenvallen van die ploeg maakte hij de stap naar de selectie en de afgelopen twee seizoen speelde hij regelmatig zijn wedstrijden bij Jong FC Marlène in de 1e Divisie.

Dat zal komend seizoen echter niet meer gebeuren. Hoewel nog jong is de Zaankanter ook zakelijk ingesteld en gaat graag een nieuwe uitdaging aan. Met inmiddels de nodige ervaring als Eventmanager bij Streetkings wil hij binnenkort samen met een vriend een eigen bedrijf gaan starten in Heerhugowaard. ‘Ik heb eigenlijk direct besloten om mijn focus daar volledig op te leggen. Ik ben dankbaar en heb genoten van de jaren bij FC Marlène, maar leg nu de prioriteit bij mijn maatschappelijke carrière.’ Van Veen sluit niet uit dat hij in de toekomst weer in een vriendenteam gaat voetballen en uiteraard blijft hij de verrichtingen van FC Marlène trouw volgen, zo vertelde hij ten overstaan van de selectie.

Namens FC Marlène danken wij Tom voor zijn inzet en wensen hem alle succes in de toekomst!

Stersponsoren

6 april 2024 09:56
Vier dagen na de jammerlijk verloren bekerfinale tegen Os Lusitanos hebben de vrouwen van FC Marlène...
Nieuws Vrouwen
2 april 2024 07:00
Het is de vrouwen van FC Marlène niet gelukt om de bekerwinst van vorig jaar te...
Nieuws Vrouwen
31 maart 2024 10:58
Door voor de vierde keer dit seizoen van ZVG Cagemax te winnen heeft FC Marlène zich...
Nieuws Vrouwen