Voorbeschouwing FC Marlène - Tigers Roermond.


Tigers Roermond doet het uitstekend dit seizoen. Met zestien punten uit acht wedstrijden staat het op een vijfde plaats. Daarnaast heeft Tigers Roermond zelfs minder verliespunten dan nummer vier FC Eindhoven. Na een lastige seizoenstart met nederlagen tegen FCK/ De Hommel en asv LEBO in de eerste drie wedstrijden, is het gaan lopen bij de Limburgers. De laatste vijf wedstrijden leverden vier overwinningen en een gelijkspel op. Naast FC Marlène spelen ze in de eerste seizoenshelft nog tegen Hovocubo en Groene Ster. Waar Tigers Roermond de laatste jaren meestal voor lijfsbehoud streed, wordt er nu vol ingezet op een plek in de play offs. Opvallende verschijning bij Tigers Roermond is ‘good old’ Appie Idlaasri. De 54-voudig ex-international is met zijn 36 jaar nog steeds niet versleten en nog altijd een belangrijke pion in de ploeg van trainer Imad Bouazzaoui.
FC Marlène ziet de top vier steeds verder aan de horizon verdwijnen. Waar de Sports Performance formatie FC Marlène drie weken geleden nog ternauwernood wist te winnen van zvv Volendam, door een doelpunt in de laatste minuut van Issy Hamdaoui, werd er afgelopen week in de laatste minuut verloren van Futsal Apeldoorn. Na rust werd een 3 – 1 achterstand omgebogen in een 3 – 4 voorsprong, maar in de laatste fase ging het toch nog mis. Hierdoor staat de ploeg van Carlo van der Waals op een achtste plaats. Waar voor het seizoen werd verwacht dat de play offs misschien wel een vanzelfsprekendheid zou zijn, is de keiharde realiteit nu dat er voorlopig naar de onderkant van ranglijst moet worden gekeken.
Na Tigers Roermond sluiten de Waarders in januari de eerste seizoenshelft af met de derby tegen HV/ Veerhuys in Hoorn. Deze twee wedstrijden zullen zeer bepalend zijn met welk gevoel FC Marlène de tweede seizoenshelft in zal gaan.

Voorafgaand aan de hoofdmacht speelt Jong FC Marlène komende vrijdag haar thuiswedstrijd tegen zvv Urk. Ook Jong FC Marlène heeft het zeer lastig dit seizoen. Met slechts twee overwinningen in negen wedstrijden staat Jong FC Marlène op de elfde plaats. Alleen ONR staat lager. Afgelopen week werd er met 5 - 1 verloren bij gedeeld koploper Texel 94. Een overwinning tegen middenmoter zvv Urk is dus zeer welkom.

BALSPONSOR:

OCS
Overseas Courier Service


Mede namens het bestuur van FC Marlène wensen wij u veel plezier bij deze wedstrijden.
Eerstvolgende wedstrijd op vrijdag 17 januari tegen HV/ Veerhuys in Hoorn.