Wedstrijd voorbeschouwing FC Marlène - asv LEBO


Dames en heren, aanstaande vrijdag speelt FC Marlène haar thuiswedstrijd tegen asv LEBO. Asv LEBO, de landskampioen van het seizoen 2015-2016, is na dertien speelronden de trotse koploper in de Eredivisie. Asv LEBO, dat vorig seizoen de play offs miste, nam afgelopen zomer afscheid van trainer Calvin Blankendal. Na vijf seizoenen vond de ex- FC Marlène speler het mooi geweest als eindverantwoordelijke van de Amsterdamse club. Zijn opvolger was snel gevonden. Zaid el Morabiti, 119-voudig international en kind van de club, nam het stokje over. En dat is voorlopig niet zonder succes, getuige de huidige eerste plaats in de competitie. Alleen de nederlaag bij laagvlieger Groene Ster zal als teleurstellend ervaren zijn. Ook in het bekertoernooi gaat het crescendo voor de Amsterdammers. Daarin wacht in de halve finale landskampioen Hovocubo.
Voor FC Marlène breekt het uur van de waarheid aan. Na achtereenvolgende overwinningen op Tigers Roermond, HV/ Veerhuys, Groene Ster en White Stones, is de Sports Performance formatie FC Marlène aangehaakt bij de play offs kandidaten. De achterstand op nummer vier FCK/ De Hommel is nog maar één punt. In de komende vijf wedstrijden komt de ploeg van Carlo van der Waals de complete top vier tegen. Om de play offs te bereiken zullen er zeker een aantal wedstrijden tegen deze directe concurrenten moeten worden gewonnen. Als eerste van de top vier komt vrijdag dus asv LEBO op bezoek. De uitwedstrijd eerder dit seizoen werd, na een voorsprong bij rust, met 6 – 3 verloren.

Voorafgaand aan de hoofdmacht speelt Jong FC Marlène komende vrijdag haar thuiswedstrijd tegen Zeemacht. De resultaten blijven een beetje afwisselend voor de youngsters van Raoel Polnaja. Nadat er in De Waardergolf teleurstellend werd verloren van het laag geklasseerde Futsal Winsum, volgde vorige week een prachtige 10 -1 overwinning op middenmoter Excelsior ’31. Jong FC Marlène staat op de negende plaats en het zal moeten stijgen om aan het eind van het seizoen de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen. Vrijdag dus wederom een belangrijke wedstrijd tegen Zeemacht dat op de derde plaats staat.

BALSPONSOR:

KRN Montage

 

Namens het bestuur van FC Marlène wensen wij u veel plezier bij deze wedstrijden.
Eerstvolgende wedstrijd op vrijdag 21 februari tegen TPP/ Feyenoord Futsal in Rotterdam.