Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Pascal Doest nieuwe keeperstrainer herenselectie FC Marlène

14 september 2021 21:54

HEERHUGOWAARD – Pascal Doest is met ingang van heden de nieuwe keeperstrainer van de herenselectie van FC Marlène. De 43-jarige Amsterdammer wordt bij de eredivisionist de opvolger van Jerry Habets die na het afgelopen seizoen is gestopt.

FC Marlène en Doest hebben overeenstemming bereikt tot het eind van het seizoen, maar wel met van beide kanten de intentie om met elkaar verder te gaan. “Toen ik werd benaderd ben ik het gesprek aangegaan en daar had ik direct een positief gevoel bij. Het valt goed te combineren met mijn eigen keepersschool en uiteraard ken ik FC Marlène ook als een mooie club met een rijke historie.”

Pascal Doest, eigenaar van zijn eigen keepersschool Doest Keepers Class en overdag werkzaam in een garage heeft een ruime ervaring in het veld- en zaalvoetbal. Zo kwam hij als keeper uit in de jeugdopleidingen van Ajax en HFC Haarlem en speelde nadien bij tal van topamateurclubs. In de zaal kwam Doest onder meer uit voor Bunga Melati, Ter Beek, Golden Stars en ASV Lebo waarmee hij Nederlands kampioen werd.

Stersponsoren

30 september 2023 07:57
Met zes punten uit twee duels is FC Marlène de competitie uitstekend begonnen. Vrijdagavond werd HV/Veerhuys...
Heren Nieuws
3 september 2023 08:38
Voorafgaand aan de finale om de Supercup voor vrouwen werd voormalig FC Marlène-voorzitter Ad Molenaar gehuldigd...
Nieuws
3 september 2023 08:35
Na het winnen van de landstitel en de KNVB-beker komt de Supercup voorlopig nog niet in...
Nieuws Vrouwen