Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Alles is dit seizoen anders bij White Stones, pittige derby voor FC Marlène

8 oktober 2020 09:29

HEERHUGOWAARD – FC Marlène wacht komende vrijdag voor het eerst dit seizoen een Noord-Hollandse derby. De ploeg van coach Carlo van der Waals gaat op bezoek bij White Stones in Egmond. Waar dit duel vorig seizoen nog een zekerheidje voor de blauw-witte equipe, daar is in de huidge competitie-opzet niets meer zeker. Hetgeen blijkt uit de uitstekende resultaten die White Stones dit seizoen heeft neergezet.

Gered door de corona…dat is hetgeen wat op gaat voor White Stones. De Egmonders leken vorig seizoen een zekere degradant nadat men in maart, voor de competitie werd afgebroken, slechts één punt had behaald. Hoe anders is alles dit seizoen? White Stones gokte op rechtstreekse handhaving, maar na de eerste vijf wedstrijden zal coach Rogier Bunnink al meermalen naar NOS-Teletekst pagina 847 hebben gekeken. Zijn ploeg stond al een paar keer aan kop en bezet op dit moment de tweede plaats in de Eredivisie, achter koploper Hovocubo.

De Egmonders verrasten al op de eerste speeldag met een eclatante 1-8 zege op AGOVV en behaalde nadien gelijke spelen tegen ASV Lebo en ZVV Den Haag en overwinningen op Groene Ster en Leekster Eagles. Laatstgenoemde ploeg werd afgelopen vrijdag in eigen huis met maar liefst 5-11 verslagen. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor nieuwkomer Yassine Zakir die deze competitie reeds elf keer wist te scoren.

FC Marlène dat vorig seizoen twee keer wist te winnen van de Egmondse tegenstander (4-0 en 4-9) weet dus wat het te wachten staat in de derby van aankomende vrijdag. Van der Waals zal zijn ploeg ongetwijfeld op scherp zetten om revanche te nemen voor de twee recente nederlagen in competitieverband tegen achtereenvolgens FCK De Hommel en FC Eindhoven. Winst in Egmond is dan ook het enige wat telt om zo de aansluiting met de top te behouden.

De wedstrijd White Stones – FC Marlène wordt zoals bekend zonder publiek gespeeld en begint vrijdag om 20.30 uur in Sporthal De Watertoren in Egmond an Zee.

Uiteraard houden wij u via social media en website op de hoogte van de verrichtingen aldaar.

Tevens biedt White Stones een livestream aan die is te bekijken via de volgende links:
https://www.facebook.com/ZvvWhiteStones/posts/3685512898127164
https://www.youtube.com/watch?v=ygxpifSLlqE

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen