Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène Talententrainingen

FC Marlène is een grootheid in het zaalvoetbal. Zowel het eerste herenteam, dat al meerdere malen kampioen van Nederland werd, als het eerste vrouwenteam komen uit op het hoogste niveau in Nederland. Hofleverancier van deze teams is de unieke, veel geroemde, prestatieve jeugdopleiding van FC Marlène.

Zaalvoetbal wordt gespeeld in een kleine ruimte met veel balcontacten, veel 1 tegen 1 duels en veel situaties die op een creatieve manier moeten worden opgelost. Dit alles bevordert de tactische en technische ontwikkeling van jeugdspelers. Prestatief (top)voetbal vergt een steeds hogere handelingssnelheid en daarvoor is een goede techniek van essentieel belang. Door zaalvoetbal verbetert de techniek en dat draagt bij aan zowel het snel kunnen nemen van beslissingen als de technische uitvoering daarvan.

De kernwaarden van de jeugdopleiding van FC Marlène zijn kwaliteit en ontwikkeling waarbij de individuele ontwikkeling van de spelers en speelsters altijd centraal staat. Het doel van FC Marlène is om daaraan een zo maximaal mogelijke bijdrage te leveren zoals bijvoorbeeld het door ontwikkelen van de functionele (basis)techniek die nodig is in de kleine(re) ruimtes in de zaal en op het veld.

Talententrainingen
Ieder seizoen worden de meest talentvolle spelers en speelsters gescout om vervolgens via talententrainingen in aanmerking te komen om in de jeugdopleiding van FC Marlène te mogen spelen. Op zondag 14 januari van 10:00 tot 11:30 organiseert FC Marlène een talententraining voor talentvolle spelers en speelsters die geboren zijn in 2014 en jonger. De training zal plaats vinden in sporthal de Stap in Obdam. In het nieuwe jaar volgen er meer van deze talententrainingen.

Ben jij talentvol? Speel jij minimaal op hoofdklasse niveau en wil jij jouw voetbaltalent maximaal ontwikkelen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier hieronder. Ben je ouder dan 10 jaar meld je dan aan via de mail: talenten@fcmarlene.nl

    Aanmeldformulier talententraining

    Gegevens Ouder/Verzorger