Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Bestel nu jouw seizoenkaart voor seizoen 2021/2022

27 juli 2021 17:11

Vanaf heden is het mogelijk om via onze website (www.fcmarlene.nl) jouw seizoenkaart(en) online te bestellen en te betalen. 

Een seizoenkaart kost 75 euro. Deze seizoenkaart geeft recht tot het bezoeken van alle thuiswedstrijden van het eerste team. Zowel de competitie- als bekerwedstrijden en de eventuele play-offs.

Voor seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen geldt dat hun kaart vanwege de Covid-19 pandemie ook komend seizoen geldig is.

FC Marlene Vrouwen
Ook bij de wedstrijden van onze Vrouwenselectie zal er volgend seizoen entree worden gevraagd. De prijs van een los kaartje bedraagt 5 euro. Een seizoenkaart kost 50 euro. Net als bij de mannen geeft deze seizoenkaart recht tot het bezoeken van alle thuiswedstrijden. Zowel de competitie- als bekerwedstrijden en de eventuele play-offs. Via één van onze speelsters is een kortingscode verkrijgbaar, waarbij een seizoenskaart tijdelijk slechts 35 euro kost. 

Mannen
Seizoenkaart € 75,- euro
Losse verkoop € 5,- euro

Vrouwen
Seizoenkaart € 50,- euro
Losse verkoop € 5,- euro

  • Verkoop alleen via de website en excl. Servicekosten.
  • Jeugdspelers hebben gratis toegang.

Stersponsoren

16 september 2021 12:10
Het Indoor sportcentrum in Eindhoven wordt gebruikt als tijdelijke GGD-locatie. Hierdoor is publiek helaas niet toegestaan.
Heren Nieuws Vrouwen