Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Coronamaatregelen per 6 november

7 november 2021 20:44

De overheid heeft besloten om per 6 november 2021 de coronamaatregelen aan te scherpen voor de binnensport.

Wedstrijden
Spelers en publiek vanaf 18 jaar moeten worden gecontroleerd op het bezit van het coronatoegangsbewijs. Zonder coronatoegangsbewijs is het niet toegestaan wedstrijden te spelen of te bezoeken in de sporthallen. Uw coronabewijs wordt gecontroleerd bij binnenkomst van de sportaccommodatie en dit wordt tenzij anders afgesproken door de beheerder van de sporthal uitgevoerd.

Trainingen
Spelers en publiek vanaf 18 jaar moeten worden gecontroleerd op het bezit van het coronatoegangsbewijs. Zonder coronatoegangsbewijs is het niet toegestaan aan trainingen deel te nemen of als publiek te bezoeken in de sporthallen. De vrijwilligers van onze vereniging zullen uw coronatoegangsbewijs bij binnenkomst van de sportaccommodatie controleren.

Horeca
Voor de horeca gelden andere regels dan voor de sporthallen. In de horeca en dus ook de horecaruimten van een sporthal geldt een coronatoegangsbewijs bij binnenkomst vanaf 13 jaar.

Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, arbitrage, alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnenlocaties wel een Coronatoegangsbewijs tonen.

Wij hopen als bestuur ook de komende periode weer op jullie (spelers, speelsters, stafleden, vrijwilligers, ouders, supporters of betrokkene) medewerking te kunnen rekenen. Help elkaar zodat wij kunnen blijven zaalvoetballen.

Stersponsoren

3 maart 2024 10:14
De topper in de Eredivisie vrouwen van het zaalvoetbal is vrijdagavond nooit een echte wedstrijd geworden....
Nieuws Vrouwen
3 maart 2024 07:59
Ondanks het feit dat men tweemaal op voorsprong kwam heeft FC Marlène het niet kunnen bolwerken...
Heren Nieuws
26 februari 2024 05:14
Een gehavend FC Marlène, dat liefst drie basisspelers miste, heeft regerend landskampioen FC Eindhoven lang goed...
Heren Nieuws