Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

De Vrienden van FC Marlène

De Vrienden van FC Marlène wordt nieuw leven ingeblazen. Michelle de Boer, … en … hebben de handschoen opgepakt om “De Vrienden van FC Marlène” opnieuw op te starten.

Doelen van de Vrienden van FC Marlène
De financiële bijdragen van de Vrienden van FC Marlène ondersteunen het algemene belang van onze futsalvereniging. Een belangrijk aspect hiervan is de ondersteuning van ons vlaggenschip, het eerste mannenteam. We geloven dat een presterend eerste team een grote en positieve invloed heeft op zowel de jeugd als onze supporters, en daarmee op de gehele vereniging.

Naast het eerste team zijn er bijdragen die direct of indirect alle teams ten goede komen, en dragen we financieel bij aan zaken die het futsalgebeuren omringen. Afgezien van onze steun aan diverse futsalzaken, kunnen we ook andere nuttige doelen binnen de vereniging sponsoren. Zo dragen we bijvoorbeeld bij aan kleding voor jeugdtrainers en vrijwilligers en de aankleding van de sporthal. Kortom, de financiële middelen die via de Vrienden van FC Marlène binnenkomen, worden op een doeltreffende en brede manier besteed binnen de club.

Lidmaatschap Alle leden krijgen een eigen ‘naambordje’ op het grote bord bij de entree en op de vrienden van pagina op de website. Lid worden kan door iedereen. Je kunt lid worden €100,- per jaar.

Gedurende het jaar houden we je op de hoogte van de initiatieven die we ondersteunen, en elk jaar ontvang je een financieel jaarverslag. Als lid heb je ook inspraak in de besteding van de middelen. Heb je een leuk initiatief dat bijdraagt aan onze doelstellingen? We horen het graag! Met andere woorden, als je onze club een warm hart toedraagt, word dan lid van de Vrienden van FC Marlène!

Lid worden

Aanmeldingen tot 1 juli ontvangen op 1 juli 2024 een factuur. Na 1 juli wordt direct een iDEAL betaling opgestart.

    Aanmeldformulier De Vrienden van FC Marlène

    Ik meld me tot opzegging aan voor de "De Vrienden van FC Marlène" en doneer jaarlijks het bedrag van 100 euro.