Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Dick van Stralen nieuwe hoofdtrainer FC Marlène Vrouwen

19 juli 2022 20:11

FC Marlène is er in geslaagd Dick van Stralen aan te trekken als hoofdtrainer voor de vrouwenselectie. Van Stralen is een bekende in de zaalvoetbalwereld. Als speler was hij zelf jarenlang actief voor o.a. Brezan en Hovocubo waarna hij zijn trainersloopbaan startte bij ZVV Watervogels waar onder zijn bezielende leiding vele successen werden behaald. De afgelopen seizoenen was hij als trainer onder andere actief bij Hovocubo en Zeemacht.

Monique van der Rijst, manager voetbalzaken meiden- en vrouwenvoetbal bij FC Marlène; “met het aanstellen van Dick van Stralen hebben we veel kennis en ervaring in huis gehaald. Dick is een bevlogen voetbalman die veel van zijn speelsters verwacht maar zelf ook alles geeft. Met zijn visie, kennis, ervaring en achtergrond denken wij een trainer te hebben gevonden die een grote bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van de speelsters en het spel van Vrouwen 1”.

Ook van Stralen zelf kijkt met veel enthousiasme uit naar zijn aankomend hoofdtrainerschap bij FC Marlène: “FC Marlène is een prachtige club, de organisatie staat sterk en de beroemde (en veel geroemde) jeugdopleiding is al jarenlang een voorbeeld voor veel andere clubs. Bovendien voelde het in de gesprekken met FC Marlène ook meteen erg goed. We begrepen al snel dat we op één lijn zaten, waar we met elkaar naar toe willen en wat we daarbij van elkaar verwachten. Ik kan dan ook bijna niet wachten om aan de slag te gaan bij FC Marlène en ben nu al continu bezig met het uitwerken van plannen. Ik heb er ontzettend veel zin in”

Stersponsoren

3 september 2023 08:38
Voorafgaand aan de finale om de Supercup voor vrouwen werd voormalig FC Marlène-voorzitter Ad Molenaar gehuldigd...
Nieuws
3 september 2023 08:35
Na het winnen van de landstitel en de KNVB-beker komt de Supercup voorlopig nog niet in...
Nieuws Vrouwen
30 juli 2023 08:53
Seizoenkaarten zijn vanaf heden beschikbaar in de Ticketshop.
Heren Nieuws Vrouwen