Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Dijk & Waard Futsal Cup

Van maandag 17 oktober 2022 tot en met donderdag 20 oktober 2022 organiseert Futsal Club Marlène uit Heerhugowaard de Dijk & Waard Futsal Cup voor alle verenigingen uit Dijk & Waard. De Dijk & Waard Futsal Cup is een prestatief toernooi waarbij we de jeugd en de verenigingen uit Dijk & Waard kennis willen laten maken met zaalvoetbal en top zaalvoetbalvereniging FC Marlène. Via deze weg willen wij jullie jeugdteams uitnodigen om deel te nemen aan dit toernooi. 

Programma: 
Maandag 17 oktober – ochtend – JO11
Maandag 17 oktober – middag – JO13
Dinsdag 18 oktober – ochtend – MO13
Dinsdag 18 oktober – middag – MO17
Woensdag 19 oktober – ochtend – JO15
Woensdag 19 oktober – middag – JO17
Donderdag 20 oktober – ochtend – MO15

Aanmelden van een team voor een van deze verenigingen kan door een mail te sturen naar vrouwen@fcmarlene.nl

FC Marlène 

FC Marlène is een grootheid in het zaalvoetbal. Zowel het eerste herenteam, werd al meerdere malen kampioen van Nederland, als het eerste vrouwenteam komen uit op het hoogste niveau van Nederland. De prestatieve jeugdopleiding van FC Marlène wordt breed geroemd, ieder seizoen worden de beste speelsters en spelers gescout om via talenten trainingen in aanmerking te kunnen komen om in onze vermaarde jeugdopleiding te mogen spelen.

De kernwaarden van de FC Marlène jeugdopleiding zijn kwaliteit en ontwikkeling waarbij de individuele ontwikkeling van de spelers en speelsters centraal staat. Het is ons doel om daaraan een bijdrage te leveren zoals het doorontwikkelen van de functionele (basis)techniek die nodig is in de kleine(re) ruimtes. .

Zaalvoetbal

Zaalvoetbal is leuk, spectaculair en biedt een goede mogelijkheid om de jeugd te leren voetballen in een kleine ruimte. Grote spelers als Ronaldo, Messi, Iniesta, Xavi en Neymar zijn allemaal in hun vroege voetbalcarrière ook actief geweest in het zaalvoetbal. In veel landen wordt het belang van zaalvoetbal voor de ontwikkeling onderkend en is zaalvoetbal inmiddels geïntegreerd in de jeugdopleidingen van veel BVO’s.

Wij hopen van harte op een positieve reactie op deelname aan ons toernooi.