Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Doorgebroken Sem Besseling gaat voor tiende seizoen bij FC Marlène

29 mei 2024 18:34

Met de doorbraak van Sem Besseling is er weer een echt Heerhugowaards talent uit de veel geroemde jeugdopleiding van FC Marlène doorgebroken in het afgelopen seizoen. Lees hier het verhaal van de jongeling die komend seizoen al voor zijn 10e jaar gaat in het blauw-wit.

Hoewel pas 18 jaar kwam Sem Besseling al in 2015 bij FC Marlène terecht en dat betekent dat hij over een jaar al tien jaar aan de club verbonden is. De jonge Heerhugowaarder, die op het veld begon bij Reiger Boys en inmiddels al vele jaren voor AFC ’34 uitkomt, voelt zich dan ook thuis bij ‘zijn club’. Afgelopen seizoen maakte hij de overstap van de JO19 naar de eerste selectie en deed dat met overtuiging. Besseling kon in de eerste seizoenshelft zelfs als één van de revelaties van de jonge ploeg van trainer/coach Iwan de Mees worden gezien.

Sem Besseling maakte tijdens de eerste competitiewedstrijd van het afgelopen seizoen, uit bij ZVC Veenendaal, zijn debuut in de eredivisie. Het feit dat hij in die wedstrijd ook nog scoorde noemt hij als een persoonlijk hoogtepunt. “Maar ook het kampioenschap met JO19 van het seizoen daarvoor behoort bij die hoogtepunten en hopelijk volgen er nog meer”, aldus het talent.

“Ik kijk ook met vertrouwen naar het nieuwe seizoen, met natuurlijk nu nog een nog jongere selectie als vorig jaar, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we ook dit seizoen weer goed kunnen presteren en als team blijven doorgroeien”.

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen