Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Dubbel thuisprogramma voor FC Marlène

21 april 2022 18:16

HEERHUGOWAARD – In de voorjaarspoule van de Eredivsie Zaalvoetbal speelt FC Marlène zowel vrijdag als zondag een thuiswedstrijd. FCK De Hommel en HV Veerhuys komen op bezoek naar Sporthal Waardergolf.

Na twee opeenvolgende zeges op ASV LEBO heeft de ploeg van trainer/coach Jeroen de Groot de derde plaats in handen. Met nog zes wedstrijden te gaan wil de Heerhugowaardse formatie uiteraard zichzelf een zo goed mogelijke positie verschaffen met het oog op de play-offs. Op dit moment is FC Eindhoven de koploper, gevolgd door Hovocubo op vier punten. FC Marlène staat zeven punten achter op de koploper, maar heeft nu wel drie punten voorsprong op ASV LEBO.

Komende vrijdag wacht FCK De Hommel in de Waardergolf. Tegen de Bossche formatie won FC Marlène op de eerste speeldag van de competitie met 5-6, maar met een vijfde plaats strijd ook deze ploeg nog volop mee om de bovenste plaatsen. Om aansluiting te vinden met de top vier moeten de gasten dan wel winnen in Heerhugowaard, maar FC Marlène zal er uiteraard alles aan doen om de huid duur te verkopen.

Het duel FC Marlène-FCK De Hommel begint vrijdagavond om 21.30 uur en wordt voorafgegaan door een wedstrijd van de vrouwen. FC Marlène VR1 speelt om 19.30 uur thuis tegen EXS Zwolle en kan bij winst de tweede plaats pakken, hetgeen thuisvoordeel in de play-offs betekent.

Na de wedstrijd van vrijdag komt zondag HV/Veerhuys op bezoek in Heerhugowaard. De ploeg van de na dit seizoen afscheid nemende coach Najib Taki verraste afgelopen weekend nog door de derby tegen Hovocubo met 5-6 te winnen. FC Marlène won eerder het uitduel in Hoorn tegen de huidige nummer zes in de stand met 2-6.

Het duel FC Marlène – HV Veerhuys begint zondagmiddag om 16.00 uur.

Vrijdag 22-04

19.30 uur: FC Marlène VR1 – EXS Zwolle VR1
21.30 uur: FC Marlène – FCK De Hommel

Zondag 24-04

16.00 uur: FC Marlène – HV/Veerhuys

Tickets voor deze wedstrijden zijn online te verkrijgen via de website of aan de kassa (alleen met pin)

Foto: JdL Fotografie
Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen