Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Eerste Noord-Hollandse derby van het seizoen: FC Marlène ontvangt White Stones

23 september 2021 18:55

HEERHUGOWAARD – Tijdens de derde speeldag van de Eredivisie Zaalvoetbal staan er met FC Marlène en White Stones twee Noord-Hollandse ploegen tegenover elkaar. De derby wordt vrijdagavond gespeeld in Sporthal Waardergolf te Heerhugowaard.


De thuisploeg van trainer/coach Jeroen de Groot zal zich vooral willen revancheren voor de 3-0 nederlaag die het afgelopen vrijdag leed bij FC Eindhoven. De Heerhugowaarders waren de competitie nochtans goed begonnen door een week eerder met 9-1 te winnen van AGOVV.

Tegenstander White Stones heeft na twee wedstrijden zelfs een puntje meer. De Egmonders van coach Rogier Bunink zijn daarmee de competitie prima begonnen. Op de eerste speeldag gaf men weliswaar een voorsprong uit handen bij Tigers Roermond, maar kon men prima leven met het 5-5 gelijkspel. Afgelopen vrijdag werd in een spannend duel Leekster Eagles verslagen (4-3). Huib Sprenkeling lijkt de man om het meest in de gaten te houden want die scoorde in de eerste twee duels al vijf maal.

Verleden seizoen speelden beide ploegen in Egmond tegen elkaar net voor de tweede lockdown uitbrak. De Egmonders konden toen nog beschikken over de veel scorende Yassine Zakir die het inmiddels goed doet in het profvoetbal bij Telstar. FC Marlène won dat duel overigens wel met 4-6.

De wedstrijd FC Marlène-White Stones begint vrijdagavond om 21.30 uur in de Waardergolf. Tickets voor de wedstrijd zijn alleen online te koop, dus er is geen kassa bij de sporthal.

Jong FC Marlène
Voorafgaand aan het vlaggenschip komt ook Jong FC Marlène in actie in de Waardergolf. De ploeg van Edward van Gils en Raoul Polnaja ontvangt om 19.30 uur ICF Zwolle.

Foto: JdL Fotografie

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen