Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène doet wat het moet doen bij TPP/Feyenoord

27 november 2021 00:30

ROTTERDAM – FC Marlène heeft vrijdagavond een regelmatige zege behaald op bezoek bij het laag geklasseerde TPP/Feyenoord. De ploeg van trainer/coach Jeroen de Groot zegevierde in Rotterdam met 4-8 en komt daardoor op gelijke hoogte met de nummer twee in de stand, FC Eindhoven. Hovocubo blijft koploper met drie punten voorsprong, al hebben die een wedstrijd meer gespeeld.


De Heerhugowaarders wisten al snel de toon te zetten. Via een schot van Colin Kamp, een knappe aanval met Kevin van Londen als afmaker en een treffer van Younes Daari was het na zeven minuten al 0-3. De opmaat voor een monsterzege zoals een week eerder tegen ZVV Den Haag werd het echter niet want binnen drie minuten vond de thuisploeg via Ebraymi en Azzangui de aansluiting. Daari wist met zijn tweede van de avond de marge weer op twee te brengen, maar uiteindelijk werd het 3-4 bij rust door een doelpunt van Laabich.

Ook na de rust kende FC Marlène een prima start want door doelpunten van Amir Molkârâi en Stefan Dol liep FC Marlène weer uit en het duel werd vier minuten voor tijd beslist toen Mo Darri de 3-7 liet aantekenen. Azzanagui mocht nogmaals de eer redden , maar het slotakkoord was voor Dol: 4-8.

Vrouwen
De vrouwen van FC Marlène behaalden een eenvoudige 3-6 zege op bezoek bij Drachtster Boys. De ploeg van Monique van de Rijst had het duel feitelijk bij rust al beslist want toen was er reeds een 0-5 voorsprong voor de blauw-witten. Simone Hand scoorde tweemaal, terwijl ook Chantal Hendriksen, Aaike Verschoor en Amy Visser het net vonden. De zesde treffer kwam voort uit een eigen doelpunt. Daarna liet FC Marlène de teugels wat vieren en kon de thuisploeg nog iets terug doen: 3-6.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen