Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène en RKAV Volendam delen de punten in spektakelstuk

4 oktober 2021 05:50

VOLENDAM – In een waar spektakelstuk op de ongebruikelijke zondagmiddag hebben RKAV Volendam en FC Marlène de punten gedeeld. Het werd een wedstrijd met twee gezichten waarin FC Marlène in de eerste helft dominant was, maar een rode kaart voor Volendam-keeper Steur de thuisploeg juist een “boost” gaf. Met de steun van het thuispubliek kwamen zij na de rust terug tot 3-3.


De Heerhugowaardse formatie van coach Jeroen de Groot begon zeer sterk en kwam op voorsprong door Mo Darri. Na een klein kwartier werd keeper Jack Steur met rood heengezonden omdat hij hands zou hebben gemaakt buiten zijn eigen gebied. Aangezien de Volendammers geen tweede doelman op het wedstrijdformulier hadden staan moest Robin Kwakman het doel verdedigen. Dertig seconden later maakte Younes Daari echter de 0-2 en leek een zege voor de gasten in de maak. Via Frank Boogaard deed de thuisploeg iets terug, maar nog voor de rust was de marge weer twee door toedoen van Stefan Dol.


De tweede helft gaf een totaal ander beeld want gesteund door het publiek vocht de thuisploeg als leeuwen en gaf het FC Marlène nauwelijks een kans meer. Na de aansluitingstreffer van Johan Keizer volgde ook nog de verdiende gelijkmaker van Danny Tol. In de slotfase zagen ook de fysiotherapeut van Volendam en Martin van Eeuwijk van Marlène een rode kaart. “Ondanks die drie rode kaarten was het zeker niet onsportief”, sprak De Groot, die zelf enkele jaren als speler uitkwam voor de Volendammers. “Integendeel, dit was een mooie, en faire strijd met een terechte uitslag en reclame voor het zaalvoetbal. Ik kan daarom wel leven met een punt.”

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen