Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène en RKAV Volendam delen de punten in spektakelstuk

4 oktober 2021 05:50

VOLENDAM – In een waar spektakelstuk op de ongebruikelijke zondagmiddag hebben RKAV Volendam en FC Marlène de punten gedeeld. Het werd een wedstrijd met twee gezichten waarin FC Marlène in de eerste helft dominant was, maar een rode kaart voor Volendam-keeper Steur de thuisploeg juist een “boost” gaf. Met de steun van het thuispubliek kwamen zij na de rust terug tot 3-3.


De Heerhugowaardse formatie van coach Jeroen de Groot begon zeer sterk en kwam op voorsprong door Mo Darri. Na een klein kwartier werd keeper Jack Steur met rood heengezonden omdat hij hands zou hebben gemaakt buiten zijn eigen gebied. Aangezien de Volendammers geen tweede doelman op het wedstrijdformulier hadden staan moest Robin Kwakman het doel verdedigen. Dertig seconden later maakte Younes Daari echter de 0-2 en leek een zege voor de gasten in de maak. Via Frank Boogaard deed de thuisploeg iets terug, maar nog voor de rust was de marge weer twee door toedoen van Stefan Dol.


De tweede helft gaf een totaal ander beeld want gesteund door het publiek vocht de thuisploeg als leeuwen en gaf het FC Marlène nauwelijks een kans meer. Na de aansluitingstreffer van Johan Keizer volgde ook nog de verdiende gelijkmaker van Danny Tol. In de slotfase zagen ook de fysiotherapeut van Volendam en Martin van Eeuwijk van Marlène een rode kaart. “Ondanks die drie rode kaarten was het zeker niet onsportief”, sprak De Groot, die zelf enkele jaren als speler uitkwam voor de Volendammers. “Integendeel, dit was een mooie, en faire strijd met een terechte uitslag en reclame voor het zaalvoetbal. Ik kan daarom wel leven met een punt.”

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

30 maart 2023 09:14
FG-Groep, bekend van de formules Sanisale en Keukensale, is de komende drie jaar hoofdsponsor van zaalvoetbalclub...
Nieuws
25 maart 2023 21:36
De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Os Lusitanos met nipt verschil weten...
Nieuws Vrouwen
18 maart 2023 16:45
Een wederom gehavend FC Marlène heeft vrijdagavond redelijk lang stand kunnen houden tegen titelkandidaat Hovocubo, maar...
Heren Nieuws