Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène en SINA Voetballab gaan unieke samenwerking aan

8 juli 2021 18:08

FC Marlène en SINA Voetballab uit Beverwijk hebben een driejarige samenwerkingsovereenkomst gesloten. Na meerdere gesprekken bleek het vertrouwen in elkaar zo groot dat daarin zelfs exclusiviteit voor Noord- Holland is vastgelegd. Met deze samenwerking zet FC Marlène alweer een grote stap in verdere professionalisering.

SINA Voetballab is een uniek, innovatief en uiterst professioneel centrum waar een team van specialisten op het gebied van (sport)fysiotherapie, bewegingswetenschappen, performance testing en performance training zich voornamelijk richt op blessureherstel, blessurepreventie en performance upgrade; het maximaal verbeteren van de prestaties van voetballers en voetbalsters. Vanuit de hele wereld is er belangstelling voor dit unieke centrum en hun werkwijze waarbij met mathematische precisie wordt gemeten.

Hoofdtrainers van beide hoofdmachten en ex-internationals Jeroen de Groot en Monique van der Rijst zijn erg enthousiast over de samenwerking waarbij niet alleen de spelers en speelsters in de selecties maar ook de gehele jeugdopleiding op fysieke, fysiologische en cognitieve performance aspecten zullen worden getest en verbeterd en waarbij de ontwikkeling vervolgens periodiek wordt gemonitord.

“Door het regelmatig testen van onze spelers en speelsters krijgen wij een veel beter beeld van hun fitheid en performance. Door de intensieve samenwerking van SINA Voetballab met onze medische staf kunnen wij mogelijk zelf in een eerder stadium onvolkomenheden signaleren en de spelers en speelsters hierin beter begeleiden. Bovendien zullen de kennis, outillage en overige faciliteiten van SINA Voetballab een wezenlijke bijdrage leveren aan de individuele ontwikkeling van onze spelers en speelsters”, aldus Monique van der Rijst.

Oprichter en eigenaar van SINA Voetballab Siamak Azadi is ook trots op de samenwerking; “FC Marlène is een uniek zaalvoetbal instituut waarbij zowel de heren als de vrouwen op het hoogste niveau spelen. Bovendien beschikken ze over een hele talentvolle jeugdopleiding die voor doorstroming kan zorgen. En kijk even naar hun prijzenkast, FC Marlène grossiert in landskampioenschappen, KNVB bekers en Supercups. Met zo’n club werken wij graag samen”.

Ook FC Marlène voorzitter Ruud Nolten verheugt zich op de samenwerking: “Wij zijn er erg trots op dat we de komende jaren gaan samenwerken met SINA Voetballab dat helemaal past binnen de topsportvisie van FC Marlène en voor ons een grote meerwaarde is. Er straalt zoveel expertise, enthousiasme en professionaliteit vanaf. Wij zijn SINA Voetballab dankbaar en gaan deze samenwerking vol overtuiging aan”.

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen