Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène gaat onderuit bij Hovocubo en moet maandag alweer aan de bak in brugwedstrijd

21 mei 2023 08:29

ZWAAG – FC Marlène heeft de laatste wedstrijd in de reguliere competitie vrijdagavond met 6-4 verloren van Hovocubo. De ploeg van trainer/coach Jeroen de Groot eindigt hierdoor als zesde en moet zodoende komende maandag alweer aan de bak in een brugwedstrijd om de play-offs te bereiken. HV Veerhuys is dan de tegenstander in Sporthal Waardergolf.

Het wederom gehavende FC Marlène, dat al sinds de winterstop met een blessuregolf te maken heeft, hield pakweg tien minuten stand tegen de regerend landskampioen, maar die sloegen vervolgens hard toe via treffers van Hicham Aklalouch, Iliass Bouzit en Faisel Mellah. Stefan Dol verkleinde de marge voor rust tot twee.

Kort na de rust vergrootte Amin Amghar de voorsprong weer voor de ploeg van Sander van Dijk waarna Martinvan Eeuwijk wat terugdeed. Beide ploegen scoorden daarna nog tweemaal. Noureddine Oulad Ben Youssef en Amghar met zijn tweede voor Hovocubo terwijl aanvoerder Ammir Molkârâi en nogmaals Dol het net vonden voor FC Marlène. Met de 6-4 eindstand stelde Hovocubo de tweede plaats veilig en stroomt zodoende pas in de halve finale van de play-offs in.

Voor FC Marlène wacht een langere weg. Komende maandag om 20.30 treft men in Heerhugowaard de winnaar van de B-poule, HV Veerhuys. De winnaar van dat duel mag het vervolgens in de kwartfinale over twee duels opnemen tegen de nummer drie in de eindstand Tigers Roermond.

Bron: Heerhugowaards Dagblad
Foto: Michel Bes Sportfotografie

Stersponsoren

3 december 2023 14:00
Met nog één wedstrijd te gaan in de eerste fase van de competitie heeft FC Marlène...
Heren Nieuws
2 december 2023 09:09
De vrouwen van FC Marlène, ongeslagen koploper in de Eredivisie zaalvoetbal, hebben zich vrijdagavond gerevancheerd op...
Nieuws Vrouwen
26 november 2023 07:20
Er staat op het moment geen maat op de vrouwenploeg van FC Marlène dat net als...
Nieuws Vrouwen