Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène hervat competitie met thuisduel tegen ASV Lebo

16 februari 2022 17:44

HEERHUGOWAARD – Na een lange winterstop en het door Nederland georganiseerde Europees Kampioenschap gaat komende vrijdag de Eredivisie Zaalvoetbal weer van start met een compleet programma. FC Marlène treft daarin direct een topper als ASV Lebo op bezoek komt naar Sporthal Waardergolf.

Bij de hervatting beginnen alle ploegen weer met een schone lei. De Eredivisie van zestien ploegen is na de winterstop opgesplitst in twee gedeelten. FC Marlène zit zoals verwacht bij de bovenste acht ploegen die gaan strijden om een plaatsje in de play-offs.

In de eerste helft van de competitie eindigde de ploeg van trainer/coach Jeroen de Groot samen met Hovocubo op een gedeelde derde plaats. Beide ploegen behaalden 28 punten uit twaalf duels. Alleen FC Eindhoven en de tegenstander van komende vrijdag, ASV Lebo, deden het beter met 31 punten. Naast de vier genoemde ploegen zullen ook FCK/De Hommel, RKAV Volendam, HV/Veerhuys en Be ’79 meestrijden om de bovenste plaatsen.

FC Marlène zal zich komende vrijdag graag willen revancheren voor de nederlaag in de eerste competitiehelft toen men in een spannend duel met 6-5 verloor van ASV Lebo. De wedstrijd FC Marlène – ASV Lebo begint vrijdagavond om 21.30 uur in Sporthal Waardergolf te Heerhugowaard.

Tickets voor het duel zijn alleeen online te verkrijgen via de website van FC Marlène, dus er is geen verkoop aan de kassa vrijdag.

Voorafgaand aan het duel komt ook FC Marlène 2 in actie in de Waardergolf. Zij ontvangen om 19.30 uur Os Lusitanos. Dit duel is gratis te bezoeken.

Foto: JdL Fotografie

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen