Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène-jeugd geniet op handbalvelden HV Tornado

21 mei 2021 10:27

HEERHUGOWAARD – Het is weliswaar geen zaalvoetbal, maar sinds enige weken zijn de jeugdteams van FC Marlène op vrijdagavond volop aan het trainen op de handbalvelden van HV Tornado. De jeugdspelers genieten zichtbaar van de tijd die ze samen kunnen doorbrengen nadat corona eerder dit seizoen opnieuw de competitie stil heeft gelegd.

Nadat ook de sporthallen werden gesloten is FC Marlène blij met de geste van de Heerhugowaardse handbalvereniging. ‘Wij trainen hier sinds vorige maand en daar zijn we HV Tornado dankbaar voor. Evenals SVW ’27 want toen het vorige week slecht weer was mochten we ook gebruik maken van hun kunstgrasveld’, laat Ferdinand Hofland namens het jeugdbestuur wete. Samen met zijn mede bestuursleden Benno Groot, Will Hofland, adviseur Ywan de Mees en de nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen Saïd Ajouaau is men sinds afgelopen maand wekelijks op vrijdag op het sportcomplex aan de Sportlaan aanwezig. 

‘En je ziet dat de kinderen het ook gelijk weer naar hun zin hebben omdat ze weer met elkaar kunnen spelen. De opkomst is wekelijks zeer goed te noemen.’ Een week eerder was het voor de jeugdspelers helemaal genieten toen de selectiespelers Colin Kamp en Kevin Van Londen, zelf afkomstig uit de jeugdopleiding. mede de training kwamen verzorgen.

Hofland laat weten dat men al druk doende is vooruit te kijken. ‘We zijn al volop bezig met de teams voor komend seizoen en dat is best lastig als je de spelers niet in echte wedstrijden hebt zien voetballen. Met de komst van Saïd gaan we daar echter vast uitkomen en kijken we uit naar het nieuwe seizoen waarin hopelijk alles weer normaal verloopt.’

Ook wij namen even een kijkje op de vrijdagavondtrainingen van de O11 en O13-selecties. Foto’s daarvan zijn te bekijken op onze Facebookpagina

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen