Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène JO15-1 kampioen na spannend slotduel

24 mei 2022 06:25

HEERHUGOWAARD – FC Marlène JO15-1 is na een spannende titelstrijd kampioen geworden van de voorjaarscompetitie in de 1e Klasse. De ploeg van de coaches Gerard Blok en Marc Groenveld had op de laatste speeldag aan een 3-3 gelijkspel tegen directe concurrent ZA/Bluedesk Internet genoeg om de titel te mogen vieren.

De tegenstander uit Alkmaar was het gehele seizoen al de voornaamste tegenstander voor de Heerhugowaardse formatie. In de najaarscompetitie wist ZA/Bluedesk Internet nog voor FC Marlène te eindigen dat in de voorjaarscompetitie echter de langste adem had.

Na acht overwinningen en een gelijkspel en liefst 79 doelpunten achter hun naam begon de talentvolle ploeg vrijdagavond in Sporthal De Noord aan de kampioenswedstrijd tegen de concurrent en wist dat men aan een gelijkspel genoeg had om de titel te mogen vieren. de gasten moesten daarentegen winnen om FC Marlène alsnog voorbij te steken.

Het werd uiteindelijk een razend spannend duel met alles er op en er aan. Na een 1-1 ruststand nam de thuisploeg een voorsprong, maar de tegenstander kwam toch terug tot 3-3. De opluchting en de vreugde was dan ook groot toen de scheidsrechter voor het laatst floot en de FC Marlène-talenten de titel mochten vieren.

Foto:DP Sportfotografie

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen