Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène komt met de schrik vrij bij VNS United

29 oktober 2022 09:20

AMSTERDAM – FC Marlène heeft de uitwedstrijd bij promovendus VNS United met nipt verschil weten te winnen. De ploeg van coach Jeroen de Groot leek op weg naar een gemakkelijke zege, maar gaf een 0-3 voorsprong uit handen. In de slotfase wist men toch nog te zegevieren: 3-4.

In Amsterdam stond de Heerhugowaardse eredivisionist al na zes minuten met 0-2 voor door treffers van aanvoerder Mohamed Attaibi en Stefan Dol. Kort voor de rust wist Amir Molkârâi die marge te vergroten naar drie.

De thuisploeg was echter taaier dan gedacht, zo bleek na de rust. Na vijf minuten kwam men dichtbij, zes minuten voor tijd vond men de aansluiting en met nog drie minuten op de klok kwam men zelfs op gelijke hoogte. In de slotminuut kwam FC Marlène echter toch nog goed weg toen een voorzet van Dol via een Amsterdams been in eigen doel verdween.

FC Marlène staat na zes wedstrijden op een zevende plaats met 12 punten. Op vrijdag 11 november komt Groene Ster Vlissingen, dat een punt meer heeft, maar ook een wedstrijd meer speelde, op bezoek in Heerhugowaard.

FC Marlène 2
Een divisie lager ging FC Marlène 2 op bezoek bij Os Lusitanos met 4-1 onderuit. De reserves van FC Marlène staan na vijf wedstrijden op een negende plaats met drie punten. Komende vrijdag 4 november gaat men op bezoek bij Futsal Rotterdam.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

26 februari 2024 05:14
Een gehavend FC Marlène, dat liefst drie basisspelers miste, heeft regerend landskampioen FC Eindhoven lang goed...
Heren Nieuws
18 februari 2024 07:05
FC Marlène heeft het vrijdagavond niet kunnen bolwerken tegen het hoog geklasseerde Os Lusitanos.
Heren Nieuws Vrouwen
11 februari 2024 07:36
Regerend landskampioen en bekerwinnaar FC Marlène VR1 is sinds afgelopen vrijdag weer koploper van de Eredivisie...
Nieuws Vrouwen