Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène komt net tekort tegen koploper FC Eindhoven

27 april 2023 21:50

HEERHUGOWAARD – FC Marlène heeft woensdagavond niet kunnen stunten tegen koploper FC Eindhoven. De Heerhugowaarders, zesde in de stand van de Eredivisie, gingen in Sporthal Waardergolf met 2-4 onderuit tegen de Brabantse titelkandidaat.

Het duel was een aantal dagen vooruit geschoven in verband met het 50-jarige jubileum van FC Marlène dat komende vrijdag groots gevierd gaat worden. Trainer/coach Jeroen de Groot moest het wederom met een uitgedunde selectie doen. Al weken kan de oefenmeester niet beschikken over o.a. Mo Attaibi, Younes Daari, Mo Darri, Colin Kamp en Martin van Eeuwijk. Na de prima partij van afgelopen vrijdag tegen ASV Lebo (5-5) kwam de thuisploeg tegen FC Eindhoven gezien de omstandigheden ook prima voor de dag en nam na twee minuten zelfs een voorsprong via Stefan Dol. Ayoub Boukhari zorgde echter al snel voor de gelijkmaker. Zoals te verwachten hadden de gasten daarna een overwicht, maar Barry de Wit hield zijn ploeg met enkele puike reddingen op de been. Aan de andere kant had Jordy Cretier zomaar voor een nieuwe voorsprong kunnen zorgen ware het niet dat hij de paal raakte. Kort voor rust kwam de ploeg uit de lichtstad toch op voorsprong middels Dennis van den Eijnden.

FC Eindhoven leek het duel te beslissen toen Bilal Kaddouri de marge halverwege de tweede helft op twee bracht. In de slotminuten probeerde FC Marlène het tij nog te keren met een meevoetballende keeper. Het leverde een aanslutingstreffer op van Amir Molkârâi, maar net zo snel hierna besliste Said Bouzambou het duel: 2-4.

Na de festiviteiten van vrijdag komt FC Marlène komende zondag weer in eigen huis in actie als Groene Ster Vlissingen op bezoek komt (16.00 uur).

Bron: Heerhugowaards Dagblad
Foto: DP Sportfotografie

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen