Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène komt net tekort tegen ongeslagen FC Eindhoven

28 november 2022 17:05

EINDHOVEN – FC Marlène heeft de klinkende zege van afgelopen vrijdag op Groene Ster (11-1) geen goed vervolg kunnen geven. Op bezoek bij het ongeslagen FC Eindhoven ging de ploeg van coach Jeroen de Groot zondag met 7-5 onderuit.

Dat de Heerhugowaarders vrijdag aan het vertrouwen hadden gewerkt was zeker in de openingsfase zichtbaar al kwam FC Eindhoven een paar maal gevaarlijk door, maar dankzij enkele uitstekende reddingen van Barry de Wit waren het juist de gasten die via Kevin van Londen de voorsprong pakten. De Brabanders herstelden zich echter snel en via treffers van Bouzambou (2) en Ceyar keerde men het duel al zorgde Amir Molkârâi op slag van rust toch voor de aansluitingstreffer.

De periode na rust was duidelijk voor de Eindhovenaren die door doelpunten van Amrani, Boukhari, Kaddouri uitliepen. De Groot koos ervoor om risico te nemen met een meevoetballende keeper in de persoon van Stefan Dol. Dit pakte in eerste instantie goed uit met doelpunten van Younes Daari, die totaal driemaal scoorde, maar net op het moment dat de aansluiting in de lucht hing wist voormalig Marlène-speler Amrani vanaf eigen helft zijn tweede te maken en eindigde het in 7-5 voor de thuisploeg.

Komende vrijdag speelt FC Marlène thuis tegen HV/Veerhuys waarmee het de zesde plaats deelt. Deze wedstrijd begint om 21.30 uur en tickets zijn te verkrijgen via de website van FC Marlène.

Stersponsoren

3 juni 2023 09:16
De zaalvoetbalsters van FC Marlène hebben vrijdagavond historie geschreven door de landstitel te veroveren. In een...
Nieuws Vrouwen
31 mei 2023 07:11
Het moet de kers op de taart worden van een nu al fantastisch seizoen. Na de...
Nieuws Vrouwen
27 mei 2023 23:40
Vrijdagavond wonnen de reserves van de Heerhugowaarders met 2-0 van topklasser ZVV Vrone, en dat was...
Heren Nieuws