Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène komt net tekort tegen ongeslagen FC Eindhoven

28 november 2022 17:05

EINDHOVEN – FC Marlène heeft de klinkende zege van afgelopen vrijdag op Groene Ster (11-1) geen goed vervolg kunnen geven. Op bezoek bij het ongeslagen FC Eindhoven ging de ploeg van coach Jeroen de Groot zondag met 7-5 onderuit.

Dat de Heerhugowaarders vrijdag aan het vertrouwen hadden gewerkt was zeker in de openingsfase zichtbaar al kwam FC Eindhoven een paar maal gevaarlijk door, maar dankzij enkele uitstekende reddingen van Barry de Wit waren het juist de gasten die via Kevin van Londen de voorsprong pakten. De Brabanders herstelden zich echter snel en via treffers van Bouzambou (2) en Ceyar keerde men het duel al zorgde Amir Molkârâi op slag van rust toch voor de aansluitingstreffer.

De periode na rust was duidelijk voor de Eindhovenaren die door doelpunten van Amrani, Boukhari, Kaddouri uitliepen. De Groot koos ervoor om risico te nemen met een meevoetballende keeper in de persoon van Stefan Dol. Dit pakte in eerste instantie goed uit met doelpunten van Younes Daari, die totaal driemaal scoorde, maar net op het moment dat de aansluiting in de lucht hing wist voormalig Marlène-speler Amrani vanaf eigen helft zijn tweede te maken en eindigde het in 7-5 voor de thuisploeg.

Komende vrijdag speelt FC Marlène thuis tegen HV/Veerhuys waarmee het de zesde plaats deelt. Deze wedstrijd begint om 21.30 uur en tickets zijn te verkrijgen via de website van FC Marlène.

Stersponsoren

25 mei 2024 09:49
FC Marlène VR1 is nog één zege verwijderd van prolongatie van de landstitel. Tijdens de eerste...
Nieuws Vrouwen
19 mei 2024 19:33
Terwijl de carroussel in het zaalvoetbal op volle toeren draait hebben twee sterkmakers van FC Marlène...
Heren Nieuws
18 mei 2024 23:01
Regerend landkampioen FC Marlène VR1 heeft zich ten koste van ZV Libertas geplaatst voor de finale...
Nieuws Vrouwen