Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène laat dure punten liggen. Wel winst voor vrouwen

27 maart 2022 11:32

HEERHUGOWAARD – FC Marlène heeft vrijdagavond in de strijd om de bovenste plaatsen twee dure punten laten liggen. In de thuiswedstrijd tegen Be ’79 uit Berkel Enschot, dat in de voorjaarspoule nog puntloos was, kwam de ploeg van trainer/coach Jeroen de Groot niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

In een stevig duel met vijf gele en een rode kaart kwam FC Marlène tweemaal op achterstand. Een treffer van Joey van Hoof werd binnen de minuut teniet gedaan door de gelijkmaker van Stefan Dol. In een wedstrijd met de nodige irritaties vielen er in het vervolg van de eerste helft drie gele kaarten en kort voor rust rood voor Reggy Elias van Be ’79 na een vermeende kopstoot.

Ook in de tweede helft had de thuisploeg de nodige moeite met de gasten en mede danzkij enkele uitstekende reddingen van keeper Barry de Wit kwam men niet op een grote achterstand. Toch moest hij capituleren op een inzet van Romano ter Linden. Younes Daari maakte vier minuten later alweer gelijk en vervolgens ging FC Marlène op jacht naar de winst, maar keeper Dennis Kapteijns hield zijn ploeg in de slotfase op de been: 2-2.

Komende zaterdag 2 april (20.30 uur) wacht voor FC Marlène de Noordhollandse derby bij Hovocubo in Zwaag.

Vrouwen
Een stuk beter verging het de vrouwen van FC Marlène dat de uitwedstrijd bij ZVV Den Haag met liefst 4-9 wist te winnen. Voor de ploeg van coach Monique van de Rijst was topscorer Simone Hand met drie treffers opnieuw zeer trefzeker. Chantal Hendriksen en Amy Visser scoorden ieder tweemaal en ook Laïs Boes en Juul van der Kolk deden een duit in het zakje.

FC Marlène VR1 speelt komende vrijdag 1 april in Waardergolf een thuiswedstrijd tegen ZV Libertas (20.40 uur)

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

30 september 2023 07:57
Met zes punten uit twee duels is FC Marlène de competitie uitstekend begonnen. Vrijdagavond werd HV/Veerhuys...
Heren Nieuws
3 september 2023 08:38
Voorafgaand aan de finale om de Supercup voor vrouwen werd voormalig FC Marlène-voorzitter Ad Molenaar gehuldigd...
Nieuws
3 september 2023 08:35
Na het winnen van de landstitel en de KNVB-beker komt de Supercup voorlopig nog niet in...
Nieuws Vrouwen