Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène loopt averij op in Vlissingen

6 februari 2023 20:01

VLISSINGEN – FC Marlène is zondagmiddag tegen het eerste puntenverlies opgelopen in de kampioensronde van de Eredivisie zaalvoetbal. Op bezoek bij Groene Ster Vlissingen speelde de ploeg van coach Jeroen de Groot met 1-1 gelijk.

De Heerhugowaarders hadden graag de schlemielige bekernederlaag die het vrijdagavond leed tegen FC Eindhoven (2-3) van zich af gespeeld, maar dat lukte niet tegen het stugge Groene Ster. Zonder Younes Daari, die vrijdag geblesseerd uitviel en de niet geheel fitte Martin van Eeuwijk het lastig in Zeeland. Beide doelpunten vielen kort voor rust. Voormalig prof Istvan Bakx bracht de thuisploeg op voorsprong, maar deze werd binnen mum van tijd teniet gedaan door een treffer van Jordy Cretier.

Na de rust was FC Marlène wel de bovenliggende partij, maar zat het in de afwerking niet mee. Daarnaast werd een handsbal op de doellijn door de scheidsrechters over het hoofd gezien. Na rood voor Bakx probeerden de gasten het nog met een meevoetballende keeper, maar dit leverde niet de gewenste overwinning op.

Komende vrijdag gaat FC Marlène, dat op een vierde plaats staat, op bezoek bij koploper FC Eindhoven.

Bron: Heerhugowaards Dagblad
Foto: Frank Brussel

Stersponsoren

18 maart 2023 16:45
Een wederom gehavend FC Marlène heeft vrijdagavond redelijk lang stand kunnen houden tegen titelkandidaat Hovocubo, maar...
Heren Nieuws
18 maart 2023 09:25
De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond een goede kans laten liggen om de koppositie te...
Nieuws Vrouwen
11 maart 2023 14:05
Zowel de heren als de vrouwen van FC Marlène, beiden uitkomend in de eredivisie, leden vrijdagavond...
Heren Nieuws Vrouwen