Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène met twee meidenteams naar World Futsal Cup in Spanje

9 oktober 2023 19:58

FC Marlène, is verheugd om aan te kondigen dat twee meidenteams, onder 12 en onder 16 jaar, gaan deelnemen aan de gerenommeerde World Futsal Cup 2023. Dit prestigieuze toernooi, ook wel bekend als het onofficiële WK jeugdzaalvoetbal, brengt de beste teams uit heel de wereld samen en zal plaatsvinden in Blanes, Spanje.

De jeugdopleiding van FC Marlène is uniek in Nederland. De meidenteams spelen hun wedstrijden in de hoogste jongenscompetities. De uitnodiging om deel te nemen aan dit toernooi onderstreept de groei die de jeugdopleiding van FC Marlène heeft doorgemaakt.

Het toernooi vindt plaats van 27 december tot 30 december. Met deelnemers uit o.a. Amerika, Brazilië en de Portugese grootmacht Benfica ligt er voor de speelsters van FC Marlène een prachtige uitdaging.

De World Futsal Cup biedt een unieke gelegenheid voor talentvolle jeugdzaalvoetballers om zichzelf te bewijzen en hun liefde voor zaalvoetbal te delen op het wereldtoneel. FC Marlène is er trots op deel uit te maken van dit wereldwijde evenement.

Stersponsoren

3 december 2023 14:00
Met nog één wedstrijd te gaan in de eerste fase van de competitie heeft FC Marlène...
Heren Nieuws
2 december 2023 09:09
De vrouwen van FC Marlène, ongeslagen koploper in de Eredivisie zaalvoetbal, hebben zich vrijdagavond gerevancheerd op...
Nieuws Vrouwen
26 november 2023 07:20
Er staat op het moment geen maat op de vrouwenploeg van FC Marlène dat net als...
Nieuws Vrouwen