Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène met twee meidenteams naar World Futsal Cup in Spanje

9 oktober 2023 19:58

FC Marlène, is verheugd om aan te kondigen dat twee meidenteams, onder 12 en onder 16 jaar, gaan deelnemen aan de gerenommeerde World Futsal Cup 2023. Dit prestigieuze toernooi, ook wel bekend als het onofficiële WK jeugdzaalvoetbal, brengt de beste teams uit heel de wereld samen en zal plaatsvinden in Blanes, Spanje.

De jeugdopleiding van FC Marlène is uniek in Nederland. De meidenteams spelen hun wedstrijden in de hoogste jongenscompetities. De uitnodiging om deel te nemen aan dit toernooi onderstreept de groei die de jeugdopleiding van FC Marlène heeft doorgemaakt.

Het toernooi vindt plaats van 27 december tot 30 december. Met deelnemers uit o.a. Amerika, Brazilië en de Portugese grootmacht Benfica ligt er voor de speelsters van FC Marlène een prachtige uitdaging.

De World Futsal Cup biedt een unieke gelegenheid voor talentvolle jeugdzaalvoetballers om zichzelf te bewijzen en hun liefde voor zaalvoetbal te delen op het wereldtoneel. FC Marlène is er trots op deel uit te maken van dit wereldwijde evenement.

Stersponsoren

25 mei 2024 09:49
FC Marlène VR1 is nog één zege verwijderd van prolongatie van de landstitel. Tijdens de eerste...
Nieuws Vrouwen
19 mei 2024 19:33
Terwijl de carroussel in het zaalvoetbal op volle toeren draait hebben twee sterkmakers van FC Marlène...
Heren Nieuws
18 mei 2024 23:01
Regerend landkampioen FC Marlène VR1 heeft zich ten koste van ZV Libertas geplaatst voor de finale...
Nieuws Vrouwen