Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène moet knokken voor de punten tegen DWOW

20 november 2022 11:16

HEERHUGOWAARD – De vrouwen van FC Marlène hebben hun achtste opeenvolgende zege behaald al kostte het tegen het laaggeklasseerde DWOW de nodige moeite. De gasten uit Wieringerwerf gooiden heel wat strijd in het duel, maar mede dankzij drie treffers van topscorer Simone Hand hield de Heerhugowaardse formatie de ongeslagen status vast.


Bij afwezigheid van trainer/coach Dick van Stralen, die werd vervangen door Ywan de Mees, begon de koploper prima aan het duel en al na dertig seconden opende Simone Hand met een ferme knal de score. Na de gelijkmaker van Noa Hulzebos, DWOW kwam er snel uit na balverlies van de thuisploeg, werd het een stuk lastiger voor FC Marlène. DWOW bleek stug, ging de duels vol aan en omdat de beide scheidsrechters veel toelieten kwam de thuisploeg ondanks het vele balbezit niet echt in het spel daar het zelf ook een te laag tempo hanteerde. Kort voor de rust werd de door coach Gert-Jan Schipper opgebouwde muur echter toch geslecht door de tweede treffer van Hand.

Na de rust wist FC Marlène zich wat meer kansen te verschaffen en uiteindelijk werd halverwege de tweede helft het duel beslist. Hand maakte haar derde treffer van de avond en Chantal Hendriksen bepaalde eindstand op 4-1. Door de zeg blijft FC Marlène na acht wedstrijden de volle buit en blijft het gedeeld koploper met ZV Libertas. DWOW blijft met zes punten op een tiende plaats staan.

FC Marlène VR1 – DWOW VR1 (4-1)

  1. Simone Hand 1-0
  2. Noa Hulzebos 1-1
  3. Simone Hand 2-1
  4. Simone Hand 3-1
  5. Chantal Hendriksen 4-1

Foto’s: DP Sportfotografie
Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

20 april 2024 23:19
FC Marlène heeft door een dikverdiende zege op de kersverse bekerwinnaar VNS United de felbegeerde zesde...
Heren Nieuws
20 april 2024 22:15
De vrouwen van FC Marlène hebben zich zeker gesteld van de eerste plaats in de Eredivisie...
Nieuws Vrouwen
6 april 2024 09:56
Vier dagen na de jammerlijk verloren bekerfinale tegen Os Lusitanos hebben de vrouwen van FC Marlène...
Nieuws Vrouwen