Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène na sterke come-back toch onderuit bij FC Eindhoven

11 februari 2023 06:43

EINDHOVEN – FC Marlène heeft voor de tweede week op rij met het kleinst mogelijke verschil verloren van het nog ongeslagen FC Eindhoven. Na de verloren bekerwedstrijd in eigen huis (2-3) ging de ploeg van Jeroen de Groot nu met het kleinst mogelike verschil in de lichtstad onderuit (4-3).

Net als vorige week was de nederlaag van de Heerhugowaarders schlemielig. Met een door blessures gekortwiekte selectie kwamen de gasten in Eindhoven sterk terug van een ruime achterstand. In de eerste helft had Oualid Saadouni de scor egeopend en kort voor rust was deze verdubbeld door Saïd Bouzambou.

De tweede helft was net begonnen toen Zakaria Amrani de marge op drie bracht. Hiermee leek het duel beslist, maar FC Marlène kwam ijzersterk terug. Binnen twee minuten brachten Amir Molkârâi en aanvoerder Mo Attaibi de spanning terug en Attaibi zorgde met nog twaalf minuten op de klok zelfs voor de 3-3. Breekpunt bleek echter een rode kaart voor Kevin van Londen na aanmerkingen op de leiding. Amrani maakte kort hierna zijn tweede van de avond. Terwijl inmiddels ook Mo Darri was afgehaakt met een blessure probeerden de gasten het nog met een meevoetballende keeper, maar dit bracht geen soelaas.

FC Marlène staat door de nederlaag nu vijfde in de kampioensgroep en speelt komende vrijdag thuis tegen Tigers Roermond, de nummer drie in de stand.
Tickets voor dit duel zijn te koop via de website van FC Marlène.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen