Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène na strafschoppen uitgeschakeld door Hovocubo

20 november 2021 00:14

ZWAAG – Hovocubo heeft zich vrijdagavond geplaatst voor de kwartfinale van de KNVB-beker. Na een spannende strijd tegen FC Marlène won de Hoornse formatie van coach Sander van Dijk na strafschoppen. In de reguliere speeltijd eindigde het duel in 1-1.

Zoals zo vaak in de derby’s tussen Hovocubo en FC Marlène was het ook in een lege Sporthal de Opgang lang spannend tussen beide ploegen. Doelpunten vielen er in de eerste helft niet al waren de mogelijkheden daar zeker. Bij de gasten uit Heerhugowaard van coach Jeroen de Groot kregen Stefan Dol en Mo Attaibi de bal niet langs keeper Dave Stet en aan de andere kant ontbrak bij Yoshua St. Juste het geluk.

Tien minuten voor tijd werd de ban gebroken door de thuisploeg toen Iliass Bouzit profiteerde van balverlies van Dol en scoorde tegen zijn oude ploeg. Dat deed vijf minuten later Amir Molkârâi ook waardoor het op 1-1 eindigde. In de strafschoppenserie misten Appie Attahiri en Soufian Charraoui voor de thuisploeg. Bij FC Marlène gebeurde dat door Martin van Eeuwijk, Mo Darri en Colin Kamp waardoor Hovocubo straks in de koker zit voor de kwartfinale van de beker en FC Marlène zich volledig kan richten op de competitie.

Stersponsoren

3 december 2023 14:00
Met nog één wedstrijd te gaan in de eerste fase van de competitie heeft FC Marlène...
Heren Nieuws
2 december 2023 09:09
De vrouwen van FC Marlène, ongeslagen koploper in de Eredivisie zaalvoetbal, hebben zich vrijdagavond gerevancheerd op...
Nieuws Vrouwen
26 november 2023 07:20
Er staat op het moment geen maat op de vrouwenploeg van FC Marlène dat net als...
Nieuws Vrouwen