Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène naar ruime zege tegen Groene Ster

6 november 2021 06:52

HEERHUGOWAARD – FC Marlène heeft het thuisduel tegen het laag geklasseerde Groene Ster uit Vlissingen met ruim verschil gewonnen. De formatie van trainer/coach Jeroen de Groot scoorde zowel voor- als na de rust viermaal en zegevierde zo met 8-1.

In de huidige competitie-opzet vallen alle beslissingen pas in de tweede competitiehelft, maar is het wel zaak om wel de punten te halen aan de met alle respect zogenaamde “tussendoortjes”. Voor FC Marlène is het duel tegen Groene Ster één van die vele wedstrijden en de equipe van De Groot deed wat het moest doen en behoudt zo de derde plaats achter de beide koplopers Hovocubo en FC Eindhoven.

Voor Groene Ster was het voornamelijk zaak om zo lang mogelijk de nul te houden en daar slaagde men exact twaalf minuten in. Kevin van Londen, de laatste weken toch al op dreef, opende uiteindelijk de score die binnen een minuut werd verdubbeld door Mo Darri. Zowel Van Londen als Darri scoorden voor rust nog eenmaal waardoor men met 4-0 ging rusten.

Direct na de rust wist Mourad Azzanagui keeper Barry de Wit voor de enige keer te passeren. De Heerhugowaarders stelden echter snel weer orde op zaken. Twee treffers van Stefan Dol en doelpunten van Younes Daari en Mo Attaibi bepaalden de eindstand op 8-1.

Komende vrijdag gaat FC Marlène op bezoek bij hekkensluiter TPP/Feyenoord Futsal.

Jong FC Marlène
In de Eerste Divisie is FC Marlène 2 inmiddels afgezakt naar de achtste plaats. De ploeg van Edward van Gils en Raoul Polnaja verloor op bezoek bij Futsal Winsum voor de derde keer op rij (4-0). Komende vrijdag spelen de Marlène-beloften een thuisduel tegen ZVV Urk.

FC Marlène VR1
Ook de vrouwen van FC Marlène liepen tegen een nederlaag op. Tegen Feyenoord Futsal, nog altijd regerend kampioen nadat de vorige twee competities werden stilgelegd door coronaging de ploeg van Monique van der Rijst met het kleinst mogelijk verschil onderuit. Met name in de eerste helft kreeg de thuisploeg een handvol kansen om de score te openen, maar stond het vizier duidelijk niet op scherp en kroonde de Rotterdamse goalie, Bianca Troost, zich tot uitblinkster. In de tweede helft zou Jennifer Oliveira de enige treffer van de wedstrijd maken (0-1).

FC Marlène VR1 speelt komende vrijdag de uitwedstrijd bij Zeemacht in Den Helder.

Foto’s: DP Sportfotografie

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen