Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène naar volgende bekerronde na winst op VIOS ’79

15 oktober 2022 07:24

WARMENHUIZEN – FC Marlène heeft zich redelijk eenvoudig geplaatst voor de achtste finales van de KNVB-beker. Vrijdagavond won de Heerhugowaardse eredivisionist met 0-4 tegen het in de eerste divisie uitkomende VIOS ’79. Stefan Dol nam in Warmenhuizen drie van de vier goals voor zijn rekening.

VIOS ’79 had in de voorronde van de beker FC Marlène 2 uitgeschakeld, maar een stunt tegen het vlaggenschip van de Heerhugowaarders nooit in al gaf de ploeg van coach Gerben Botman prima partij. Stefan Dol opende de score na acht minuten spelen en deze werd vijf minuten later verdubbeld door een treffer van Kevin van Londen.

In de laatste tien minuten van het duel gooide Dol de wedstrijd in het slot door nog eens twee treffers voor zijn rekening te nemen.

FC Marlène komt komende vrijdag 21 oktober weer in actie in competitieverband als men thuis speelt tegen ASV Lebo. Het duel in Sporthal Waardergolf begint om 21.30 uur. Kijk voor tickets op de website van FC Marlène.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

18 maart 2023 16:45
Een wederom gehavend FC Marlène heeft vrijdagavond redelijk lang stand kunnen houden tegen titelkandidaat Hovocubo, maar...
Heren Nieuws
18 maart 2023 09:25
De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond een goede kans laten liggen om de koppositie te...
Nieuws Vrouwen
11 maart 2023 14:05
Zowel de heren als de vrouwen van FC Marlène, beiden uitkomend in de eredivisie, leden vrijdagavond...
Heren Nieuws Vrouwen