Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène ontvangt ASV Lebo

7 april 2022 23:16


HEERHUGOWAARD – Vrijdagavond staat in Sporthal Waardergolf het duel tussen de nummers drie en vier van de Eredivisie op het programma. FC Marlène ontvangt dan ASV Lebo.

Deze wedstrijd stond eerder gepland op vrijdag 18 februari, maar die avond werd Nederland geteisterd door de storm Eunice en besloot de KNVB alle wedstrijden af te gelasten. Het belooft een mooie strijd te worden voor de twee ploegen die er op gebrand zijn om een zo hoog mogelijke positie te behalen met het oog op de play-offs. Na zes wedstrijden in de voorjaarspoule liepen beide teams al aardig wat averij op.

In de eerste helft van de competitie eindigde de tegensatnder van komende vrijdag, ASV Lebo, op een gedeelde eerste plaats met FC Eindhoven met 31 punten uit twaalf wedstrijden. FC Marlène, de ploeg van trainer/coach Jeroen de Groot eindigde toen samen met Hovocubo op een gedeelde derde plaats met 28 punten. Na zes wedstrijden in de voorjaarspoule is de voorsprong van de Amsterdamse formatie van coach Zaid el Morabiti nog steeds drie punten al hebben beide ploegen wat achterstand opgelopen op directe concurrenten FC Eindhoven en Hovocubo.

Zowel ASV Lebo als FC Marlène verloren in de afgelopen drie speelronden van Hovocubo en FC Eindhoven. De Heerhugowaarders speelden tussendoor ook nog gelijk tegen Be ’79 waardoor men al drie duels op rij niet wist te winnen. ASV Lebo herstelde zich vorige wel knap door de uitwedstrijd bij FCK De Hommel met ruim verschil te winnen (4-15)

FC Marlène zal zich komende vrijdag tevens graag willen revancheren voor de nederlaag in de eerste competitiehelft toen men in een spannend duel met 6-5 verloor van ASV Lebo. De wedstrijd FC Marlène – ASV Lebo begint vrijdagavond om 21.30 uur in Sporthal Waardergolf te Heerhugowaard.

Tickets voor het duel zijn online te verkrijgen via de website van FC Marlène, of aan de kassa (alleen met pin).

Voorafgaand aan het duel komt ook FC Marlène 2 in actie in de Waardergolf. Zij ontvangen om 19.30 uur HZV/het Vennewater uit Heiloo. Dit duel is gratis te bezoeken.

Bron: Heerhugowaards Dagblad
Foto: JdL Fotografie

Stersponsoren

20 april 2024 23:19
FC Marlène heeft door een dikverdiende zege op de kersverse bekerwinnaar VNS United de felbegeerde zesde...
Heren Nieuws
20 april 2024 22:15
De vrouwen van FC Marlène hebben zich zeker gesteld van de eerste plaats in de Eredivisie...
Nieuws Vrouwen
6 april 2024 09:56
Vier dagen na de jammerlijk verloren bekerfinale tegen Os Lusitanos hebben de vrouwen van FC Marlène...
Nieuws Vrouwen