Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène ontvangt vrijdag RKAV Volendam

10 maart 2022 15:31

HEERHUGOWAARD – Na twee overwinningen in uitwedstrijden, bij FCK De Hommel en HV/Veerhuys, staat komende vrijdag de eerste thuiswedstrijd in de voorjaarspoule op het programma voor FC Marlène. De blauw-witte equipe van trainer/coach Jeroen de Groot ontvangt dan RKAV Volendam in sporthal Waardergolf. Let op, het duel begint al om 20.30 uur, dus een uur eerder dan gebruikelijk.

Hoewel FC Marlène op voorrhand de favoriet is zal er in het Heerhugowaardse kamp van onderschatting zeker geen sprake zijn. RKAV Volendam staat immers ook al jaren bekend als een lastige tegenstander voor FC Marlène. Sterker, in de eerste fase van de huidige competitie bleken beide ploegen aan elkaar gewaagd gezien de 3-3 eindstand.

In de nieuwe opzet, met de beste acht ploegen van de najaarscompetitie, begon FC Marlene dus met twee overwinningen tegen achtereenvolgens FCK de Hommel (5-6) en HV/Veerhuys (2-6). RKAV Volendam van coach Hjalmar Hoekema ging twee keer onderuit, maar start deze voorjaarspoule dan ook met een loodzwaar programma. Na de nederlaag bij Hovocubo (8-0) was vorige week ASV Lebo met 5-7 te sterk voor de Volendammers.

De wedstrijd FC Marlène-RKAV Volendam begint a.s. vrijdag 11 maart om 20.30 uur in Sporthal Waardergolf in Heerhugowaard. Tickets voor het duel zijn online te koop via de website van FC Marlène of aan de kassa (alleen met pin).

Foto: JdL Fotografie

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

27 mei 2023 23:40
Vrijdagavond wonnen de reserves van de Heerhugowaarders met 2-0 van topklasser ZVV Vrone, en dat was...
Heren Nieuws
27 mei 2023 00:03
De vrouwen van FC Marlène kunnen komende vrijdag 2 juni in eigen huis de landstitel pakken....
Nieuws Vrouwen
24 mei 2023 12:00
De 19-jarige Eva Sakkers is de eerste aanwinst voor de FC Marlène Vrouwen.
Nieuws Vrouwen