Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène ontvangt vrijdag RKAV Volendam

10 maart 2022 15:31

HEERHUGOWAARD – Na twee overwinningen in uitwedstrijden, bij FCK De Hommel en HV/Veerhuys, staat komende vrijdag de eerste thuiswedstrijd in de voorjaarspoule op het programma voor FC Marlène. De blauw-witte equipe van trainer/coach Jeroen de Groot ontvangt dan RKAV Volendam in sporthal Waardergolf. Let op, het duel begint al om 20.30 uur, dus een uur eerder dan gebruikelijk.

Hoewel FC Marlène op voorrhand de favoriet is zal er in het Heerhugowaardse kamp van onderschatting zeker geen sprake zijn. RKAV Volendam staat immers ook al jaren bekend als een lastige tegenstander voor FC Marlène. Sterker, in de eerste fase van de huidige competitie bleken beide ploegen aan elkaar gewaagd gezien de 3-3 eindstand.

In de nieuwe opzet, met de beste acht ploegen van de najaarscompetitie, begon FC Marlene dus met twee overwinningen tegen achtereenvolgens FCK de Hommel (5-6) en HV/Veerhuys (2-6). RKAV Volendam van coach Hjalmar Hoekema ging twee keer onderuit, maar start deze voorjaarspoule dan ook met een loodzwaar programma. Na de nederlaag bij Hovocubo (8-0) was vorige week ASV Lebo met 5-7 te sterk voor de Volendammers.

De wedstrijd FC Marlène-RKAV Volendam begint a.s. vrijdag 11 maart om 20.30 uur in Sporthal Waardergolf in Heerhugowaard. Tickets voor het duel zijn online te koop via de website van FC Marlène of aan de kassa (alleen met pin).

Foto: JdL Fotografie

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

25 mei 2024 09:49
FC Marlène VR1 is nog één zege verwijderd van prolongatie van de landstitel. Tijdens de eerste...
Nieuws Vrouwen
19 mei 2024 19:33
Terwijl de carroussel in het zaalvoetbal op volle toeren draait hebben twee sterkmakers van FC Marlène...
Heren Nieuws
18 mei 2024 23:01
Regerend landkampioen FC Marlène VR1 heeft zich ten koste van ZV Libertas geplaatst voor de finale...
Nieuws Vrouwen