Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène organiseert (zaal)voetbal clinics

11 juli 2021 18:16

FC Marlène organiseert samen met Heerhugowaard Sport NV, in het kader van de jongerenagenda, deze zomer een drietal clinics op de velden van de Heerhugowaardse voetbalvereniging SVW’27. Deze clinics, onder leiding van de spelers en speelsters van FC Marlène, zullen plaatsvinden op donderdag 15 juli, donderdag 5 augustus en donderdag 19 augustus van 15.00-16.15 uur. De eerste clinic op donderdag 15 juli zal onder leiding staan van internationals en Vrouwen 1 speelsters Sanne Brand en Aaike Verschoor.

Wil je graag een keer kennis maken met zaalvoetbal? Kom dan op donderdag 15 juli naar de sportvelden van SVW’27 (Sportpark de Kabel). Deelname is gratis en voor iedereen toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.

Jongeren alliantie
Als topsportvereniging is het maatschappelijk betrokken zijn erg belangrijk. Enige tijd geleden heeft het zich dan ook aangesloten bij de jongeren alliantie. Een groep van meer dan 20 actieve verenigingen en organisaties die zich inzetten voor de jeugd uit de gemeente Dijk & Waard. Hieruit worden de gehele zomer diverse activeiten georganiseerd. De gehele maandkalender bekijk je hier.

Stersponsoren

25 mei 2024 09:49
FC Marlène VR1 is nog één zege verwijderd van prolongatie van de landstitel. Tijdens de eerste...
Nieuws Vrouwen
19 mei 2024 19:33
Terwijl de carroussel in het zaalvoetbal op volle toeren draait hebben twee sterkmakers van FC Marlène...
Heren Nieuws
18 mei 2024 23:01
Regerend landkampioen FC Marlène VR1 heeft zich ten koste van ZV Libertas geplaatst voor de finale...
Nieuws Vrouwen