Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène pakt dikverdiende zege en zesde plaats

20 april 2024 23:19

AMSTERDAM – FC Marlène heeft door een dikverdiende zege op de kersverse bekerwinnaar VNS United de felbegeerde zesde plaats in de Eredivisie Zaalvoetbal in handen. De ploeg van trainer/coach Iwan de Mees won vrijdagavond in Amsterdam met 2-3.

Hoewel het een nipte zege betrof, was de overwinning voor de Heerhugowaarders wel degelijk verdiend, want buiten de drie goals die men maakte kreeg men nog een handvol kansen. De gasten begonnen al goed in Sporthal Elzenhagen waar aanvoerder Amir Molkârâi al binnen de minuut de score opende. Wassim Aanquich zorgde na acht minuten voor de gelijkmaker, maar nauwelijks een minuut later wist Younes Daari voor een hernieuwde voorsprong te zorgen voor FC Marlène. Aangezien zowel Molkârâi als Aiman Afouzar de paal raakte en Charly van Leeuwen bij het doel net een teen tekort kwam had die score ook zomaar hoger kunnen oplopen.

Na de rust kreeg FC Marlène weer de nodige kansen omdermeer waarvan topscorer Steije Kee er eentje wist te benutten. Omdat de gasten slordig bleven in de afwerking en Oscar Abousaeda met nog zeven minuten op de klok toch de aanluiting vond werd het nog even spannend. Keeper Mika Spigt speelde echter een sterke wedstrijd en liet zich niet meer verrassen, en in de tegenstoot waren wederom de beste kansen voor FC Marlène dat de verdiende zege over de streep trok.

Met de zesde plaats kan FC Marlène zich plaatsen voor de play-offs en daarvoor heeft men nog vier wedstrijden. De eerste daarvan is deze zondag al als men in Waardergolf FC Eindhoven ontvangt (16.00 uur). Tickets voor dit duel zijn verkrijgbaar via de website van FC Marlène.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

25 mei 2024 09:49
FC Marlène VR1 is nog één zege verwijderd van prolongatie van de landstitel. Tijdens de eerste...
Nieuws Vrouwen
19 mei 2024 19:33
Terwijl de carroussel in het zaalvoetbal op volle toeren draait hebben twee sterkmakers van FC Marlène...
Heren Nieuws
18 mei 2024 23:01
Regerend landkampioen FC Marlène VR1 heeft zich ten koste van ZV Libertas geplaatst voor de finale...
Nieuws Vrouwen