Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène pakt ook in Leek de volle buit

11 september 2020 09:15

LEEK – FC Marlène heeft voor de tweede week op rij een promovendus verslagen en kent daarmee een prima competitiestart. Op bezoek bij Leekster Eagles wist de equipe van trainer Carlo van der Waals met 1-6 te zegevieren.


Na de thuisoverwinning tegen het eveneens gepromoveerde Be’79 (7-2) waakte Van der Waals ook nu voor onderschatting. Zijn ploeg begon dan ook scherp aan het duel en had bij rust reeds een soevereine 0-3 voorsprong genomen door treffers van Martin van Eeuwijk (2) en Mo Darri.


De Heerhugowaardse formatie kwam nadien nimmer meer in de problemen, speelde regelmatig goed met sporadisch wat slordigheden, en zat na de 0-4 van Ismail Ouaddouh op rozen. Direct hierop scoorde de thuisploeg via Karim Layeb weliswaar tegen, maar het slotakkoord was voor Amir Molkàrài die met twee doelpunten de eindstand op 1-6 bepaalde.


FC Marlène speelt op vrijdag 25 september de volgende competitiewedstrijd als men in eigen huis FCK De Hommel ontvangt.


Jong FC Marlène

Eerder op de avond deed ook Jong FC Marlène goede zaken door de eerste competitiewedstrijd vavn het seizoen in winst om te zetten. In Sporthal De Waardergolf werd Futsal Winsum met 4-2 verslagen.


Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

18 maart 2023 16:45
Een wederom gehavend FC Marlène heeft vrijdagavond redelijk lang stand kunnen houden tegen titelkandidaat Hovocubo, maar...
Heren Nieuws
18 maart 2023 09:25
De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond een goede kans laten liggen om de koppositie te...
Nieuws Vrouwen
11 maart 2023 14:05
Zowel de heren als de vrouwen van FC Marlène, beiden uitkomend in de eredivisie, leden vrijdagavond...
Heren Nieuws Vrouwen