Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène pakt verdiend punt in uiterste slotfase, vrouwen zetten zegereeks voort

16 maart 2024 09:10

EINDHOVEN/GORINCHEM – Het is FC Marlène vrijdagavond niet gelukt om de zesde plaats van ZVV Eindhoven over te nemen. De Heerhugowaarders wisten na een ruime achterstand toch een verdienstelijk punt mee te nemen uit de lichtstad: 3-3. De vrouwen van FC Marlène gaan ondertussen gewoon door met winnen. Op bezoek bij ZVG Cagemax werd de twaalfde zege op rij behaald.

In de kampioenspoule van de Eredivisie zaalvoetbal is de zesde plaats nu het doel voor FC Marlène om zich zo een ticket voor de play-offs te kunnen bemachtigen. Bij winst op ZVV Eindhoven had men die zesde plaats kunnen overnemen, maar het liep in Brabant zeker in de openingsfase heel anders. Het duel was net twaalf minuten oud toen FC Marlène al op een 3-0 achterstand was gezet.

De gasten weigerden echter te capituleren en namen gaandeweg de wedstrijd steeds meer het initiatief al ontbrak het geluk vaak in de afronding. In een enerverende slotfase en met aanvoerder Amir Molkârâi als meevoetballende keeper wist FC Marlène zichzelf alsnog te belonen met een punt. Steije Kee en Boyd Filemieg brachten de spanning terug en met nog een paar seconden op de klok was het Molkârâi zelf die de 3-3 tegen de touwen wist te schieten, al zat daar nog een knietje van Filemieg aan.

Vrouwen
In de A-poule van de Eredivisie Vrouwen is FC Marlène nog altijd zonder puntenverlies. Op bezoek bij ZVG Cagemax in Gorinchem, over twee weken ook de tegenstander in de halve finale van de KNVB-beker, behaalde de ploeg van trainer Mo Bouchibti een regelmatige overwinning. De vier doelpunten die men scoorde werden keurig over beide helften verdeeld. Amy Visser en Juul van der Kolk vonden voor rust het net. Na de pauze werd de score opgevoerd door treffers van Simone Hand en aanvoerster Sanne Brand alvorens de thuisploeg de eer mocht redden: 1-4.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen