Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène presenteert Said Ajouaau als nieuwe Hoofd Jeugd Opleidingen

5 april 2021 09:42

HEERHUGOWAARD – FC Marlène heeft in Said Ajouaau (51) een nieuwe Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO) gevonden. De Heerhugowaarder heeft een ruime ervaring in het zaalvoetbal en kijkt er naar uit om de uitdaging aan te gaan.

Ajouaau staat bekend als een sportfanaat die in zijn jonge jaren niet alleen voetbalde, maar ook actief bezig was met judo, jiu-jiutsu en kickboksen. In Heerhugowaard kwam hij op het veld uit voor Reiger Boys en WMC en in de zaal voor Degenaar Soccers wat later overging in WMC/’t Raethuys.


De liefde voor het zaalvoetbal bracht Ajouaau in het trainersvak en in 2010 werd hij door coach Mo Bouchibti van AORC, tegenwoordig ASV LEBO, benaderd om assistent te worden. ‘Uiteindelijk zou ik zeven jaren in Amsterdam blijven in diverse functies en daar ben ik dankbaar voor’, aldus Ajouaau. ‘Ik heb daar mijn diploma’s TCZ III en TCZ II behaald.‘Behalve als assistent van het 1e heb ik het 2e en de vrouwen mogen trainen en ben ik 2016 landskampioen geworden met de A1, een resultaat waar ik nog steeds trots op ben.’


‘Daarna ben ik mijn eigen onderneming gestart en heb daar volledig de focus opgelegd waardoor het zaalvoetbal even op een laag pitje kwam te staan. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en toen ik vorig jaar benaderd werd  om Hovocubo 2 te doen ben ik er weer ingerold Ik had het daar ook enorm naar mijn zin in een goede sfeer en baal er van dat wij door corona het seizoen niet op een goede manier hebben kunnen afsluiten.’


Als Heerhugowaarder wilde Ajouaau echter ook ooit eens voor FC Marlène werken en die kans is er nu.’ Ik heb het er in het verleden wel vaker over gehad met Ywan de Mees en toen deze kans zich voor deed wist ik het gelijk. FC Marlène is een instituut in Nederland. Niet alleen met het vlaggenschip, maar ook altijd vanwege de eigen talenten die zijn doorgebroken. Ik ben er supertrots op dat ik deel uit mag maken van deze prachtige club en ga de uitdaging graag aan om hier een toonaangevende jeugdopleiding neer te zetten’, aldus Ajouaau die naast zijn functie als Hoofd Jeugd Opleidingen komend seizoen ook het O19-elftal onder zijn hoede gaat nemen.

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen