Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlene sluit zich aan bij de jongeren alliantie Dijk en Waard

20 juni 2021 11:46

HEERHUGOWAARD – FC Marlène is in Heerhugowaard de topsportvereniging met twee teams op het hoogste niveau en een volwaardige jeugdopleiding voor zowel jongens als meiden waardoor FC Marlène onderscheidend en uniek is in Nederland. Als vereniging vindt men het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn naar de regio.


Met liefst acht internationals, zowel bij de heren als de vrouwen, is de Heerhugowaardse club landelijk hofleverancier en wil zich graag profileren als rolmodel naar de jeugd. FC Marlène heeft zich dan ook aangesloten bij de jongeren alliantie Dijk en Waard een nieuw initiatief wat woensdag 9 juni met een feestelijk kick-off bijeenkomst is gelanceerd.


Vertegenwoordigers van de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard, de scholen, het jongerenwerk en de plaatselijke sport- en cultuursector waren aanwezig om de eerste stappen te zetten in een gezamenlijke aanpak, om zo de jongeren in Dijk en Waard op maat te bedienen met een aansprekend, toegankelijk en divers aanbod.


De komende weken richting de zomer wordt een verdere invulling van de activiteitenagenda gemaakt. Waarbij verbinden als belangrijkste kernwoord geldt. Een toernooi spelen georganiseerd door de jongerenwerkers van MET welzijn op het terrein van SVW’27 met als special guests twee spelers van FC Marlène. Of lekker een uurtje voetballen op een pannaveldje het zijn allemaal leuke initiatieven waarbij FC Marlène zich graag als maatschappelijk betrokken vereniging voor inzet.

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen