Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène speelt bekerkater snel van zich af en komt tegen ZVV Den Haag in dubbele cijfers

21 november 2021 23:54

HEERHUGOWAARD – Twee dagen na de bekeruitschakeling door strafschoppen tegen Hovocubo, heeft FC Marlène zich uitstekend hersteld. In de competitiewedstrijd tegen ZVV Den Haag kwam de ploeg van trainer/coach Jeroen de Groot zelfs in de dubbele cijfers terecht (15-4).

Zonder publiek bleek er in Sporthal Waardergolf ook al snel sprake van weinig spanning. De thuisploeg, zonder Jordy Cretier die het veldvoetbal bij LSVV boven de zaal verkoos, had geen enkele moeite met de tegenstander uit de Hofstad die over slechts één wissel konden beschikken. Binnen mum van tijd had de thuisploeg een 7-0 voorsprong te pakken. De Heerhugowaarders namen daarna even wat gas terug waar de gasten er ineens een paar keer gevaarlijk uitkwamen, maar gingen met een comfortabele 9-2 stand de rust in.

Ook na de rust bleef FC Marlène, met Mo Darri als topscorer van de dag (4 goals) heer en meester en kregen keeper Niam Rooijakkers en de jonge Floris Kemps net wat meer speeltijd dan anders. Laatstgenoemde mocht zelfs de laatste treffer voor zijn rekening nemen en kreeg na afloop de bloemen voor de man van de wedstrijd.

Doordat de beide koplopers, Hovocubo en FC Eindhoven, verrassend verloren heeft FC Marlène nu evenveel verliespunten als die beide teams. Mochten de blauw-witten volgende week de inhaalwedstrijd bij TPP/Feyenoord weten te winnen zullen er dan ook drie koplopers zijn.

FC Marlène – ZVV Den Haag 15-4 (9-2)

Doelpunten FC Marlène: Mo Darri (4), Mo Attaibi (2), Stefan Dol (2), Younes Daari (2), Amir Molkârâi, Kevin van Londen, Martin van Eeuwijk en Floris Kemps.

Foto: DP Sportfotografie

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

30 maart 2023 09:14
FG-Groep, bekend van de formules Sanisale en Keukensale, is de komende drie jaar hoofdsponsor van zaalvoetbalclub...
Nieuws
25 maart 2023 21:36
De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Os Lusitanos met nipt verschil weten...
Nieuws Vrouwen
18 maart 2023 16:45
Een wederom gehavend FC Marlène heeft vrijdagavond redelijk lang stand kunnen houden tegen titelkandidaat Hovocubo, maar...
Heren Nieuws